Gargara de presedinte

Vineri, 6 August 2010 | Pareri personale | 6 comentarii

Stati calmi, nu ma refer la gargara cu whisky pe care o face zilnic Basescu. Poate sa bea foarte mult, lucru pe care de altfel chiar il face, dar asta-i treaba lui. “Gargara” la care ma refer eu este cea de miercuri seara de la TVR 1.

Intrebat de moderatorul emisiunii Rodica Culcer ce a facut zilele trecute la spital, Traian Basescu a spus ca..

Să vedem cât de ridicoli putem fi. Eu în fiecare dimineaţă înot. Jumătate de oră, o oră, cât pot. Cât îmi permite timpul. După piscină, trebuie să te asiguri că nu mai ai apă în ureche, iar ieri dimineaţă, sunt acele beţişoare cu vată, după piscină vorbeam la telefon cu un ministru şi nu am observat că am luat un beţişor şi l-am băgat în ureche invers, nu cu vata. M-am zgâriat. Aşa că m-am dus şi mi-au pus un tampon cu rivanol în ureche, pentru că exista pericolul unei infecţii.

Manuta sus cine a pus botul! Eu n-am crezut ce a spus Basescu si va spun si de ce. Ficatul e problema. De la atata bautura la un moment dat te doare. Asa ne-a facut Dumnezeu pe toti, inclusiv pe presedinti. Consilierii l-au sfatuit sa nu spuna tuturor ca are probleme cu ficatul si asa s-a ajuns la povestea cu betisorul nazdravan. Interesant betisor.

Totusi, printre vrajelile pe care le-a debitat Basescu miercuri au fost si lucruri adevarate. De exemplu:

 • “Sa vedem cat de ridicoli putem fi” – am vazut impreuna ca n-a ezitat sa ne demonstreze
 • “Eu in fiecare dimineata inot” – nu sunt asa de sigur ca e adevarat, dar pare credibila informatia. Are program de smecher si isi permite.
 • “după piscină vorbeam la telefon cu un ministru” – sunt 100% sigur ca nu cu Elena Udrea. Nici nu m-am gandit la asta.
 • “nu am observat că am luat un beţişor şi l-am băgat în ureche invers, nu cu vata” – domn’ presedinte era mult prea… atent la vorbele acelui ministru care pentru asta merita o sanctiune: fotoliul de premier.

6 comentarii la “Gargara de presedinte”

 1. Dan Nita 6 August 2010 at 13:56 Permalink

  Prea amuzant…data care vine sa il sfatuiti pe nea' Base… sa puna doi banuti d'oparte sa-si cumpere bestisoare de curatat in ureche cu vata la ambele capete…
  Cat despre ficatul sau…sincer nu am nimic cu omul Traian Basescu, insanatosire grabnica nene…

 2. Aghiuță 6 August 2010 at 15:58 Permalink

  Ficatul nu e dureros, chiar daca e bolnav. De-aia bolile de ficat se descopera, de regula, prea tarziu. Cred ca pe Base il durea in Udrea.

 3. cristi 6 August 2010 at 22:21 Permalink

  Te-ai afiliat si la ANTENA 3?

 4. Anonymous 6 August 2010 at 23:44 Permalink

  Eu zic sa rascolim putin cacatul asta si sa vedem ce pute defapt …

 5. Anonymous 7 August 2010 at 02:41 Permalink

  bati campii cu gratie.

 6. Anonymous 7 August 2010 at 20:27 Permalink

  mananci kkt mai mult ca basescu


Lasa un comentariu