Geoană, înainte de excluderea din PSD, mie: “Nu mă dau la o parte nici să mă împuşti!”

Vineri, 28 Noiembrie 2014 | Politica | 4 comentarii

În dimineața zilei de ieri, 27 noiembrie, cu doar câteva ore înainte de jihadul din PSD, am publicat pe Adevărul, fără vreo legătură cu jocurile interne din Kiseleff (fac această precizare pentru că am fost acuzat în unele cercuri de chestiunea asta, spre amuzamentul meu), un articol în care am redat și am comentat poate cel mai interesant moment din cadrul Consiliului Național al Tinerilor, când l-am întrebat Mircea Geoană un lucru pe care l-a caracterizat ca fiind “o torpilă”.

Întrebarea pe care i-am pus-o domnului Geoană acum câteva zile, de față cu 300 de tineri, în finalul Consiliului Național al Tinerilor din România, este cu atât mai potrivită în această perioadă, în care spaţiul public e populat de dezbateri aprinse legate de situaţia în care se află Partidul Social Democrat, condus 5 ani şi de Mircea Geoană, după ce a pierdut pentru a treia oară alegerile prezidenţiale.

Dacă v-am făcut curioși, vă invit să accesați articolul: Mircea Geoană: Cristi, am reuşit să reformez PSD cam până pe la jumătate…

Cât despre excluderea lui Mircea Geoană din PSD, mi se pare cam exagerat să trimiți acasă un lider al partidului doar pentru simplul fapt că are un punct de vedere diferit. Dacă acesta este cu adevărat motivul care a stat la baza acestor excluderi, iar acum mă refer și la decizia ce îl privește pe Marian Vanghelie, Partidul Social Democrat ar trebui să își pună serios întrebări despre democrația internă din interiorul organizației și dacă ea chiar există.

Foto via Mircea Geoană la Bacău, în campanie electorală (2009)

Mircea Geoana Bacau campanie 2009

4 comentarii la “Geoană, înainte de excluderea din PSD, mie: “Nu mă dau la o parte nici să mă împuşti!””

 1. pnl 28 Noiembrie 2014 at 22:59 Permalink

  propun infiintarea PP-PE (Partidul Prostanacilor – Politicieni Esuati)

 2. Anna 28 Noiembrie 2014 at 23:31 Permalink

  E bine sa ai curaj, dar gandeste-te si ca oamenii acestia sunt periculosi si se pot lua de tine. Tu ai dreptate, dar vezi ca dreptatea e relativa pentru oamenii astia si uneori si-o fac singuri.

 3. anonim 28 Noiembrie 2014 at 23:43 Permalink

  Cand il mai intalnesti sa il intrebi cand se muta din casa aia de la RAPPS pe care o platim noi din banii nostri!

 4. Radu Duta 29 Noiembrie 2014 at 06:29 Permalink

  Poza e de colectie si de pusa in rama… la penitenciar. Apropo, au tablouri acolo?


Lasa un comentariu