Ghicitoare muzicala – chapter II

Miercuri, 16 Februarie 2011 | muzica | 5 comentarii

Prima ghicitoare muzicala de pe blog am postat-o aici, iar in ea era vorba despre Deepcentral. Va provoc inca o data sa ghiciti artistul pe baza unor indicii pe care le gasiti mai jos, ca sa vedem cat de addicted sunteti cand vine vorba de muzica din zilele noastre.

Numele lui de scena este -hmmm-, ca si stilul de viata al locuitorilor din tara din care vine, creativ. Este omul care a reusit sa produca o explozie a muzicii dance in America (si nu numai). Un studiu recent i-a pus eticheta de cel mai downloadat artist dance din istorie.

Pe buna dreptate, tipul despre care vorbesc a vandut milioane de CD-uri si strange zeci de mii de oameni la gig-urile sale. Da, este dj, chiar unul de prima liga. Are doua premii Grammy, 4 albume arhicunoscute la activ si zeci de single-uri redate la radio-urile si televiziunile din toata lumea. Daca nu ma insel, este cel mai cunoscut artist din spectrul muzicii dance. V-am spus destule. La treaba!

Asa-i, David Guetta este raspunsul! Aveti ocazia sa descarcati gratuit piesele lui in mod legal, daca folositi un POS sau un ATM BCR, cu orice card de la orice banca. Veti primi pe chitanta un cod pe care il puteti folosi pentru a descarca melodii de pe bcr.getmusic.ro.

5 comentarii la “Ghicitoare muzicala – chapter II”

 1. Robertworld 15 Februarie 2011 at 14:52 Permalink

  clar david guetta…

 2. florinbraila. 15 Februarie 2011 at 16:05 Permalink

  chestia cu cele doua premii grammy a fost mai mult decat un hint sper a il descoperi oricum foarte interesant:D.felicitari pt blog il citesc mereu cu mare placere.

 3. georgeiulian53 15 Februarie 2011 at 16:59 Permalink

  Conform wikipedia…David Guetta. :)

 4. Anonymous 16 Februarie 2011 at 20:12 Permalink

  nu cred ca trebuie prea multe cercetari si prea mult gandit a dat un un indiciu foarte clar….este un artist dance…iar david guetta este singurul artist dance din cei enumerati;)

 5. Anonymous 19 Februarie 2011 at 16:28 Permalink

  cand proimim si un raspuns ?


Lasa un comentariu