Google revine cu Atelierul Digital în Bacău

Marti, 11 Aprilie 2017 | Bacau, Tineret | 2 comentarii

Mâine, specialiștii Google revin în Bacău cu Atelierul Digital, menit să aducă în atenția tinerilor ca noi tehnicile și uneltele de promovare online, dar nu numai. Sesiunea este gratuită, este organizată de Fundația Leaders și va avea loc la Colegiul Național “Ferdinand” I, începând cu ora 13:00.

Atelierul Digital presupune o serie de cursuri gratuite livrate de traineri certificați Google, care au ca țintă tinerii, indiferent de facultate, profil sau ocupație. Cursul de mâine va fi unul introductiv, va dura vreo 3 ore și acoperă subiecte precum importanța prezenței online, social media, SEO și SEM, respectiv web analytics. Trainerul pe care îl veți întâlni mâine este Adrian Enache.

După întâlnirea de mâine, participanții vor putea urma cursul online fără taxă, iar după parcurgerea celor 23 de module de învățare vor putea susține un examen în urma căruia se pot alege cu o certificare aprobată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Uniunea Europeană.

Dacă v-am stârnit interesul și vreți să participați la evenimentul de mâine, înscrierile se fac aici: atelieruldigital.com.

Eventul de pe Facebook: facebook.com/events/130495850820463/

Atelierul digital ferdinand bacau

2 comentarii la “Google revine cu Atelierul Digital în Bacău”

  1. Sp 11 Aprilie 2017 at 19:10 Permalink

    cand a fost prima data la univ alecsandri erau doar pustani de liceu. Speaker-ul se astepta sa fie in princpiu studenti. 😂 Ce prezinta cei de la google e doar baza vaga a ce inseamna online marketing. Nu mi s-a parut nimic impresionat dar mna pt cei paraleli cu internetul e ok.

    • Kristofer 11 Aprilie 2017 at 19:33 Permalink

      Nici mie nu mi s-a părut senzațional data trecută, însă și eu sunt în postura în care am deja ceva experiență pe zona online. Cursul este unul introductiv și mi se pare un starter foarte ok pentru cei momentan n-au nicio treabă cu promovarea online, dar sunt dispuși să învețe.


Lasa un comentariu