Greu cu tehnologia la Carrefour

Azi am asistat la o scena penibila pentru magazinul Carrefour din Central Plaza, in care am stat 15 minute la casa. Ce-i drept, nici nu aveam ceva de facut in jurul pranzului, asa ca am stat sa casc gura cum 3 casierite bibileau de zor un POS. Saracul… Era maltratat si izbit. Iar el nu gresise cu nimic. Era un simplu POS.

E de-a dreptul rusinos pentru un lant de magazine precum Carrefour sa angajeze oameni care nu stiu sa se descurce cu sistemele „mai avansate” de incasare a banilor. Ce, nu vreti banii clientilor? De asta ma pui sa stau sa astept la coada catralioane de ani doar pentru faptul ca o doamna nu are cash si plateste cu cardul?

Si mai tare de atat este ca, din cele 20 de case din magazin, doar 2 erau deschise. Partea misto de-abia acum urmeaza. La cealalta casa sa nu credeti ca mergea totul ca pe banda rulanta, ci si acolo era o problema: un domn achitase cu o bancnota de 200 de lei, iar casierita nu avea sa ii dea rest. Prin urmare, aceasta trebuia sa schimbe banii la cealtalta casa. Cum la cealalta casa de marcat nu se deschidea sertarul cu bani din cauza ca POS-ul nu putea sa tipareasca bonul de pe urma tranzactiei, s-au format doua randuri de… 10 oameni. In tot magazinul erau 15.

Cireasa de pe tort: una dintre casierite avea pe ecuson: nume: Vanghelie.

7 thoughts on “Greu cu tehnologia la Carrefour

  1. nu e vine lor ca nu merge POSU ….e de vina banca cu care are incheita contract si e posibil sa fi cazut reteaua !! si in legatura cu sertaru….in sertarul unui casier se afla maxim o suna de 200 RON …care e formata din monezi si bani d 1 leu,10 lei si 5 lei…doar atat are voie sa contina un sertar cand intri in tura ..!!! si mai sunt si unii care vin si cumpara o paine si platesc cu 100 sau 200 RON….vin anume ca sa schimbe banii….am lucrat in domeniul acesta si stiu cum e….si daca nu vrei sa stai la coada…te duci la alt magazin si gata !! care e problema?? nu da faliment magazinu k nu mai cumperi u de 20 lei ….ii doare undeva

  2. De obicei iti citesc articolele cu placere, dar acum chiar te-ai bagat intr-un domeniu in care vad eu ca nu ai absolut nici o treaba. Dupa cum a lasat comment kfi , ti-a explicat foarte bine cum sta treaba cu POS-ul si banii care sunt intr-o casa. Nu mai fa articole de gen daca nu ai habar despre subiect, casiera si-a facut treaba, asa cum incerci sa faci si tu aici.

  3. bine zice learn2smile ai citit si tu mai valerica celofan astept replik ta sa ti recunosti greseala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *