Gropi

Nu sunt foarte multe (cum zic unii), dar cateva tot sunt in Bacau. Ma refer la gropi, despre care am mai vorbit aici si aici.

Iata cateva fotografii cu gropile din spatele Casei de Cultura, cladire situata in centrul orasului.
Plus un video @ GhidulBacaului.ro cu alte gropi

5 thoughts on “Gropi

  1. Multumesc pt. link Cristi ;)! Sunt multe gropi in Bacau dar putem sa postam in fiecare zi poze si video ca tot nu se asfalteaza. Trebuie sa mai asteptam putin ca sa vina campania electorala … :))

  2. ar fi frumos daca ai fotografia si filma cum se parcheaza masina pe langa Piata Pietonala din bacau si p langa Casa de Cultura..se blocheaza trotuarul cum vii de la Muzeul de istorie spre fast-food la Irina ….sa vezi ce e acolo…nu ai p udne trece ca pieton !!! Multumesc pentru intelegere !!!

  3. Cristi….iti zic eu ca sunt multe gropi in Bacau. Ca niciodata in orasul nostru. Tie nu iti par multe pentru ca probabil nu mergi in fiecare zi cu masina. Daca ai merge ai observa dezastrul!

  4. D-l de mai sus are perfecta dreptate – pot sa sustin ideea sa ca este un dezastru pe strazile din BC. Putem lua ca exemplu o strada destul de circulata pt ca sunt cateva institutii destul de importante : V. Alecsandri. Nu exagerez cand spun ca este praf strada din orice punct de vedere. Si inca cate sunt in aceeasi situatie. Pana si centrul incepe sa se "decojeasca" – am observat ca prin apropiere de statuie mai mult. Macar E85 sa fie bun, ca parca Bacaul e facut doar din ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *