Group Therapy, lansat

Luni, 6 Iunie 2011 | muzica | Comenteaza

Above & Beyond este unul dintre numele pe care le iubesc cel mai tare atunci cand vine vorba de muzica. Au la activ 2 albume, Tri-State si Sirens of the Sea, ambele fiind reprezentative pentru istoria genului trance. 6 iunie 2011, data de astazi, este ziua in care trio-ul britanic lanseaza cel de-al treilea album. Acesta este intitulat Group Therapy si contine 15 piese nou-noute. E un must pentru iubitorii genului!

Pe scurt, Above & Beyond este o trupa britanica de muzica trance formata in 2000 de Jono Grant, Tony McGuinness si Paavo Siljamäki, adica de cei care alcatuiesc si astazi formatia. Productiile lor sunt cantate de cei mai cunoscuti djs, iar ei sunt mereu on tour in toata lumea, mixand in zeci de tari, in cele mai tari cluburi din lume. Cei trei au pus bazele Anjunabeats, unul dintre cele mai cunoscute nume in zona label-urilor trance din lume.

Despre noul material am mai vorbit la sfarsitul lunii aprilie, cand am anuntat tracklist-ul. Tot atunci am vorbit si de single-urile extrase de pe album. Primul a fost Sun & Moon, o piesa care domina playlist-urile dance din toata lumea, iar Thing Called Love cel de-al doilea. Pana vine si cel de-al treilea videoclip va invit sa cumparati si sa ascultati albumul. Chiar daca nu sunteti fani ai muzicii trance va asigur ca o sa va placa. Group Therapy este melodic si, fata de precedentele albume, destul de comercial.

Cei care doresc sa asculte preview-uri ale pieselor de pe album o face prin intermediul Hub-ului pus la dispozitie de Anjunabeats, casa de discuri cu care a fost lansat materialul, sau in filmuletul de mai jos.

01. Filmic
02. Alchemy (feat. Zoe Johnston)
03. Sun & Moon (feat. Richard Bedford)
04. You Got To Go (feat. Zoe Johnston)
05. Black Room Boy
06. Giving It Out (feat. Zoe Johnston)
07. On My Way To Heaven (feat. Richard Bedford)
08. Prelude
09. Sun In Your Eyes
10. Love is Not Enough (feat. Zoe Johnston)
11. Every Little Beat (feat. Richard Bedford)
12. Sweetest Heart (feat. Zoe Johnston)
13. Thing Called Love (feat.Richard Bedford)
14. Only a Few Things (feat. Zoe Johnston)
15. Eternal

Lasa un comentariu