Haideti in balonul Orange, deasupra Bacaului!

Joi, 9 Septembrie 2010 | Bacau, Pareri personale | 2 comentarii

Stiu ca multi dintre voi, cei care ma cititi, aveti obiceiul de a va urca pe blocurile din oras si de a face fotografii cu prietenii sau chiar cityscape-uri. In acest weekend, pe 11 si 12 septembrie, campania 5 saptamani in Balon initiata de Orange, ce a plecat din parcul Herastrau, Bucuresti, ajunge in Bacau.

5 saptamani in balon inseamna doua caravane Orange care calatoresc prin 10 orase din tara: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Oradea, Piatra Neamt, Sibiu, Suceava şi Târgu Mures. Balonul zboara in imprejurimile oraselor, deasupra celor mai frumoase locuri. In fiecare nacela se afla cate un fotograf si un reporter care surprind cele mai interesante imagini si cele mai captivante povesti, pe care le puteti vedea in Adevarul, pe Facebook sau pe Twitter.

Un balon cu aer cald va stationa sambata si duminica in Parcul Catedralei din Bacau intre orele 14:00 si 21:00 si ii va plimba pe cei care merg in Orange Shop si completeaza talonul de participare. Mai multe detalii despre modalitatea prin care puteti castiga o excursie cu balonul deasupra orasului aflati aici.

2 comentarii la “Haideti in balonul Orange, deasupra Bacaului!”

  1. mariella* 9 Septembrie 2010 at 17:30 Permalink

    presimt o coada imeeeeeeeeensa la toate magazinele orange… ;))

  2. Jiz 9 Septembrie 2010 at 18:12 Permalink

    Frumos. Am fost la Orange si m-am inscris azi. Poate ma suna si ma duc si eu.


Lasa un comentariu