Halloween cu Dj Louie G in Club Principe Bacau – 31 octombrie 2009

Miercuri, 28 Octombrie 2009 | Bacau, muzica | 2 comentarii

Club Principe Bacau are placerea sa va invite sambata, 31 octombrie 2009, sa petreceti o noua seara de distractie alaturi de invitatii sai: Dj Louie G si MC Brazil

Line-up: Dj Louie G
Warm-up: Dj Raddu

Dj Louie G este originar din Bacau, pe numele sau adevarat Cojocaru Luigi, este dj si producator, activitatea sa din ultimul timp desfasurandu-se in afara granitelor tarii noastre cat si in Bucuresti. Profeseaza ca dj de 20 de ani si inca spera sa mai practice inca pe atat. Ca producator a colaborat cu Keo, Alexandra Ungureanu si multi altii. Ultimul sau proiect este in derulare cu dj-ul de la Vibe FM, Christian Green, proiect care se va lansa luna viitoare. Momentan este dj rezident in Club Rooms din Bucuresti.

Adresa: DN 11 – iesirea din Bacau spre Magura .
Informatii si rezervari la 0752 791 155

Parteneri: Ballantine’s, Ghidul Bacaului, kristofer93.com, Tuborg, Vibe FM si Zile si Nopti

2 comentarii la “Halloween cu Dj Louie G in Club Principe Bacau – 31 octombrie 2009”

  1. Anonymous 28 Octombrie 2009 at 19:18 Permalink

    astia cine mai sunt ?

  2. Anonymous 31 Octombrie 2009 at 16:34 Permalink

    Louie.G. unul dintre cei mai tari Dj care au copilarit prin Bacau… are numeroase lucrari piese, remix-uri, masterizari… pt formatii mai vechi sau chiar actuale de pe piata muzicii romanesti. De auzit nu prea s-a auzit de el… dar le are omu'. Dj Raddu, cel care face warmup de cateva saptamani in Club Principe… mie unul imi place cum mixeaza si cum incalzeste lumea. Ambii cred ca vor face un super show! E.N.


Lasa un comentariu