Haos pe podul de la Narcisa – video

Ce s-ar intampla daca intr-o zi podul de la Narcisa nu ar mai putea fi tranzitat de soferi din cauza starii in care se afla? Tot traficul ar fi dat peste cap iar viata de zi cu zi a bacauanilor ar fi cu siguranta ingreunata. Va spun si de ce. Acest pod este situat pe una dintre cele mai importante artere ale orasului (Calea Republicii) si face legatura intre centrul si sudul orasului.

Podul de la Serbanesti, un alt pod care a dat batai de cap bacauanilor, a fost dat in folosinta in urma cu un an, dupa o lunga perioada in care s-a lucrat la el. Calin Popescu Tariceanu, premierul de atunci al Romaniei, a venit la Bacau pentru a inaugura cu fast acest pod.

De curand, Podul de la Narcisa a intrat in reparatii. Lucrarile se desfasoara haotic. Traficul este ingreunat iar soferii se satura tot mai mult pe zi ce trece de calvarul provocat de proasta infrastructura a Romaniei.

2 thoughts on “Haos pe podul de la Narcisa – video

  1. lucrarile nu se desfasoara haotic, exista marcaje clare. e un lucru f bun ca a intrat in reparatii.

  2. De intrat e bun, dar intrebarea e CAND SI TERMINA ?! =))) Sper sa nu ajungem la acel cantecel cu ELEFANTII care se leagana pe acea panza de paianjen =)))))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *