Hartă de 50 mp cu experiențele pozitive din Bacău

Vineri, 30 Octombrie 2015 | Bacau, stiri | 2 comentarii

Azi, începând cu ora 12:00, aveți ocazia să participați în centrul Bacăului la realizarea hărții experiențelor pozitive din oraș. Știu, e o provocare! Are 50 de metri pătrați, veți putea călca pe ea și veți putea lipi stickere pe locurile care vă încântă din Bacău până la lăsarea întunericului, în fața Casei de Cultură.

Inițiativa se numește Map me Happy Bacău și aparține Asociației Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD), organizație cunoscută la nivel local pentru proiectul Cetățeni Activi pentru Bacău.

Pe trotuarul din fața Casei de Cultură va fi amplasată o hartă gigant a municipiului Bacău (de aproximativ 50 mp) pe suprafața căreia trecătorii vor putea identifica fiecare cartier, stradă și obiectiv major. Pe suprafața hărții, cetățenii vor putea călca și lipi cinci tipuri de stickere. Acestea reprezintă, de fapt, cinci tipuri de experiențe senzoriale pozitive experimente în oraș prin prisma celor cinci simțuri: Vizual, Auditiv, Tactil, Gustativ și Olfactiv.

Mai multe detalii găsiți pe BacaulActiv.ro.

foto via Map Me Happy

map me happy

2 comentarii la “Hartă de 50 mp cu experiențele pozitive din Bacău”

  1. Laurentiu 30 Octombrie 2015 at 11:52 Permalink

    As pune Milcov, daca e sa ma intrebi pe mine. Au inceput sa creasca copaci pe acolo, pe strada.. eu zic ca e un lucru pozitiv :))

  2. C 30 Octombrie 2015 at 15:52 Permalink

    Cum ati printat harta la rezolutie buna?


Lasa un comentariu