Heavenly Hell @ ID Fest 2013

Sambata, 20 Iulie 2013 | foto, Video | 1 comentariu

Ultima și sigur nu cea din urmă reprezentație din competiția de la Ingenious Drama Festival 2013 le-a aparținut timișorenilor de la Heavenly Hell, nelipsiți pe scena Teatrului Bacovia în ultimii ani.

Culmea e că mereu au fost ultimii din concurs. De fiecare dată s-au răzbunat, ca să zic așa, și ne-au oferit momente care ne-au obligat să spunem jos pălăria!

The Midnight Choice in 2011“, inedita “99 days later” cu un extraordinar decor military în 2012, însă anul acesta chiar au dat publicul pe spate. Da, și pe mine m-au dat pe spate cu misterioasa lor piesă de anul acesta. Fără decor, atenție, cei 9 membri ai distribuției au intrat în pielea unor degete de la mâinile unui gangster. Ce idee!

La feedback, unul dintre traineri a catalogat spectacolul celor de la HH (Heavenly Hell) drept ceva ce ar putea fi exponențial pentru viitorul artei teatrale.

1 comentariu la “Heavenly Hell @ ID Fest 2013”

  1. carmen 20 Iulie 2013 at 13:47 Permalink

    super reprezentatie !!! show adevarat, atitudine, talent si idee stralucita. felicitari din toata inima !!! aaaa…si s-au incadrat si in timpul alocat (fata de altii din concurs) :)


Lasa un comentariu