Iar spam, tot de la PNL

Vineri, 16 Mai 2008 | Bacau, stiri | 1 comentariu

PNL Bacau se foloseste iarasi de diferite trucuri mai putin morale sa castige voturi. De exemplu, in urma cu 2 minute am primit un mesaj cu textul: “In aceasta seara incepand cu orele 21:30, la 1 TV, primarul Romeo Stavarache prezinta programul pe urmatorii 4 ani pentru municipiul Bacau. Vizionare placuta!”

Alaltaseara PNL s-a folosit de acelasi truc cu SMS in cazul emisiunii lui Iacobov. Istoria emisiunii de atunci o puteti citi aici.

Urat din partea PNL.

1 comentariu la “Iar spam, tot de la PNL”

  1. Anonymous 16 Mai 2008 at 20:32 Permalink

    pizda mamii lor de jegosi!ar vinde.o si pe masa pt un vot…mincinosi notorii care mine bacauanii si nu numai cu rahaturi electorale…miliarde le lei cheltuiti aiurea…si nu ma refer numai la pnl…pupincuristi si anonimii care au comentat in favoarea PNL in articolul asemanator cu acesta..si o anuminta persoana care se dadea f inteligenta…cu privire la varsta si IQ..daca ar avea IQ asa ridicat cum pretinde nici macar nu ar baga in seama toata mascarada asat..dar cine stie poate ca e muritoare de foame si pierdutul vremii cu pnl.ul e ultima sansa…mars jegosilor de candidati,consilieri si sustinatori…respect cristofer pt blog..numai bine


Lasa un comentariu