Iarna – de ce?

Marti, 8 Ianuarie 2008 | Pareri personale | 7 comentarii

La noi in oras si nunumai, am vazut ca s-a creat un obicei in de-ale deszapezirii: se iese cu utilajele si cu sarea abia dupa vreo cateva ore…de ce?

Nu numai in Bacau, ci in toata tara inclusiv in capitala, toti edilii fac exercitii de culturism cu cateva saptamani inaintea iernii si trimit comunicate si spun in conferinte de presa ca “suntem pregatiti de iarna!”. Serios?
Nu, dar eu ca cetatean ma simt mandru atunci cand respectivul ales al cetatenilor iesa pe post si ne spune asta, dar nu ma mai simt mandru atunci cand orasul este paralizat…

Cand vine zapada, toti edilii au aceleasi scuze: “Iarna nu-i ca vara”, “Nu ai cum sa te pui cu natura”, “Asa e iarna”, etc. De ce?

Sunt niste intrebari la care nu vom primi raspunsuri concerte ci doar abureli…

7 comentarii la “Iarna – de ce?”

 1. Anonymous 8 Ianuarie 2008 at 14:39 Permalink

  esti absolut patetic…incerci sa-ti depasesti nivelul inutil si nu reusesti deloc….maturizarea ta se produce fortat si nefiresc…ai citit winnetou?…ciresarii?…

 2. Kaysha 8 Ianuarie 2008 at 15:10 Permalink

  Orasul e paralizat pentru ca toti stau ca niste putori. zapada de pe trotuar, din fata magazinelor, tre sa o mature fiecare patron/angajatii. Si la blocuri – locatarii.
  la urma urmei, ce iarna ar mai fi daca nu ne-ar scartai zapada sub picioare?

 3. Anonymous 8 Ianuarie 2008 at 18:30 Permalink

  Bravo! Bun articol! :-j

  La mai multe!

 4. Tara lu' Papura Voda 8 Ianuarie 2008 at 19:04 Permalink

  Brava. Cand o sa afli ce sume se iau pentru operatiunile de deszapezire, o sa afli o parte din raspuns.

 5. kristofer93 8 Ianuarie 2008 at 19:08 Permalink

  @primul anonim: nu te obliga nimeni sa citesti “frazele mele de copil cu nivel scazut”. Si nu, nu prea citesc carti.Doar ziare…

  @ tara lu` papura voda: cine ii pune sa deszapezeasca pe 2 lei?

 6. Tara lu' Papura Voda 8 Ianuarie 2008 at 23:23 Permalink

  oho, dimpotriva, nu deszapezesc pe doi lei… ci pe niste sume imense. Asta e si spilu’ – nu fac nimic dar incaseaza o multime de bani. La fel cum pentru artificiile de Revelion se platesc 300 de milioane dar in realitate costa 20-30 de milioane. Restul se intoarce sub forma de contract de consultanta la cei care aproba banii. Te-ai prins?

 7. kristofer93 9 Ianuarie 2008 at 10:42 Permalink

  Da, deci se declara sume mult mai mare decat e normal, castiga si cei din administratie, castiga putin mai mult si cel care benificieaza de contract si asa este bine pt toata lumea, numai pt cetateni nu.


Lasa un comentariu