ID Fest, la final. Sa recapitulam.

Sambata, 17 Iulie 2010 | Bacau, foto, Pareri personale, stiri | 3 comentarii

Ingenious Drama Festival 2010 – editia a XI-a a ajuns la final. Toate cele opt trupe din competitie au sustinut spectacolele si asteapta cu sufletul la gura dupa-amiaza zilei de sambata sa vada daca au castigat. Speram sa se incheie frumos, fara cumetrii, nunti si botezuri.

Toate spectacolele din acest an s-au jucat cu sala plina. Culmea, sala a fost plina de tineri, categorie de varsta care nu este obisnuita sa calce pragul teatrului. Ca si in ceilalti ani, impactul pe care l-a avut festivalul din 2010 printre tineri a fost puternic.

Voi care credeti ca au fost cei mai buni? Cine merita locul I? Care sunt favoritii vostri? Eu as avea ce sa va raspund, dar prefer sa ma abtin pentru ca ma aflu printre partenerii media ai acestei editii si cred ca este mai bine sa nu fac astfel de comentarii. Zic asta pentru ca m-a intrebat mai multa lume cu cine tin sau pe cine sustin la ID Fest 2010 si nu vreau sa fiu nepoliticos cu ei.

Daca doriti sa va aduceti aminte de spectacolele din competitie o puteti face accesand galeriile foto postate zilele trecute. In acest an am incercat sa ajung la toate spectacolele, sa le pozez si sa le pun pe blog. Iata fotoreportajele spectacolelor din competitia ID Fest 2010:

Va puteti uita si la fotografiile realizate la Teatru sport, spectacolul invitat de marti. Ultima zi a ID Fest 2010 incepe la ora 14:00 cu Pillow man, dupa Martin McDonagh – spectacol invitat, continua la 17:00 cu Searching for IDentity si se incheie pe seara cu festivitatea de inchidere.

3 comentarii la “ID Fest, la final. Sa recapitulam.”

  1. Anonymous 17 Iulie 2010 at 18:08 Permalink

    se intra cu bilet?

  2. Mariella 17 Iulie 2010 at 20:25 Permalink

    …si s-a terminat:((

  3. bogdan. 23 Iunie 2011 at 14:33 Permalink

    Ma bucur ca am lucrat kristofer,raspunsuri : 1)se intra gratis in fiecare an la orice spectacol 2)calm editia 12 /2011 vine rapid.Mai sunt doar 19 zile


Lasa un comentariu