iMac-uri la biblioteca

Luni, 7 Februarie 2011 | foto, Pareri personale | 5 comentarii

Imediat dupa deschiderea oficiala a Adunarii Generale a Consiliului National al Elevilor la care a participat, printre altii, si Ministrul Educatiei Daniel Funeriu, am facut un turul cladirii care a gazduit evenimentul, Biblioteca Universitara Centrala Bucuresti.

Ghidul grupului meu a fost slabut. Ne spunea ca au hidranti de perete, aerisire nu stiu de care, dar sa ma duca putin in zona de istorie n-ar fi vrut. In alta ordine de idei, m-a frapat faptul ca sala de internet avea in dotare iMac-uri de la Apple. Si nu unu, doua sau trei, ci multe. Nais!

Pun pariu ca multi dintre cei care stau in Bucuresti nu stiu lucrul asta. N-ar fi rau sa ne vizitam obiectivele culturale din fiecare oras. Asa mai aflam cate ceva despre istoria locurilor unde traim sau ceva util. De exemplu, ca avem iMac-uri la nu stiu care biblioteca si ca putem merge acolo sa producem muzica in Logic.

5 comentarii la “iMac-uri la biblioteca”

 1. bitumihai 7 Februarie 2011 at 17:13 Permalink

  Eu nu am ajuns in sala asta … 😐

 2. Adrian P 7 Februarie 2011 at 17:49 Permalink

  Frumoase jucarii, dar anevoioase fata de Windows. Sau nu sunt eu obisnuit cu ele.

  Mrg des la Biblioteca Centrala si sa stii ca nu ma dau in vant dupa Mac OS. Prefer sa iau laptop-ul cu mine.

 3. Anonymous 7 Februarie 2011 at 20:33 Permalink

  Foarte sexy Imac-urile 😀 Detin unul din Ianuarie si sunt super-multumit de el :)

 4. Anonymous 7 Februarie 2011 at 21:23 Permalink

  tu te duci la biblioteca sa "produci muzica in Logic" ? marfa..esti super cult :))

 5. anndrei 8 Februarie 2011 at 20:23 Permalink

  Ca student pe la facultăți ne-tehnice nu ai cum să nu mergi la BCU (prescurtarea de-asta îi zice "Biblioteca Centrală Universitară din București Carol I, nu invers – așa scrie pe legitimație)

  Și e o senzație aparte, fie că vrei să citești o carte, să-ți faci temele sau pur și simplu să te dai pe net (cu laptopul tău, că la cele de la bibliotecă nu ai voie cu Messenger sau FaceBook".


Lasa un comentariu