Ce se mai întâmplă prin țară #9

Sambata, 12 Aprilie 2014 | stiri | 1 comentariu

Noutăți administrative din ultimele zile:

Plimbare in parc

1 comentariu la “Ce se mai întâmplă prin țară #9”

 1. Nedelcu Adrian 13 Aprilie 2014 at 13:46 Permalink

  1. De acord, însă cu organizarea unei licitaţii publice sau alegerea unei uniforme care se poate găsi în comerţ sau să se poată face oriunde.
  2. E normal, sărăcuţul e inocent. E doar un primar. Nu e de datoria lui să ştie ce fac angajaţii. Nu degeaba s-a inventat zicala: “semnează în alb ca primarul!” Ruşine! Nu are un pic de demnitate în el. Ca toţi politicienii şi aspiranţi politicieni.
  3. Just.
  4. Ar fi timpul şi nu ar trebui să fie singurul. Dar parcă prea miroase a lucrare cu dedicaţie. Şi oricum parcă 37 hectare sunt prea multe. La Caselle Torino e mult mai puţin, ajunge feroviaria di GTT plus curse shuttle.
  5. Miroase a mişcare politică acolo, oricum în zona aia sunt mulţi care nu vorbesc maghiara aşa că dacă ar aduce pe cineva din afară, să mărească numărul etnicilor în zona aia, nu s-ar simţi diferenţa. Oricum e de bine, că măcar se gândesc şi la acele locuri uitate de lume şi de timp.
  6. E normal, nu trebuie să treci prin Bucureşti ca să ajungi la Constanţa. Şi totul deoarece nu se vrea prelungirea unei curse cu 300 km (deşi pe linie directă e mai puţin). Şi până la urmă ar fi în folosul Constanţei, ar aduce un aflux mai mare de turişti, care nu s-ar opri la destinaţii turistice mai apropiate.


Lasa un comentariu