Incepe returul la minifotbal

Luni, 7 Februarie 2011 | Bacau, fotbal, stiri | Comenteaza

Sunt partener oficial al Campionatul Judetean de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a V-a, 2010 – 2011 si postez pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care este in curs de desfasurare.

În data de 19 februarie returul Campionatului Judeţean de Minifotbal de la Bacău se va relua. După o pauză de 2 luni, împătimiţii minifotbalului din Bacău sunt aşteptaţi să reia cursa în vederea desemnării echipelor care vor reprezenta anul acesta Bacăul la turneele finale. O alta miză în acest an pentru practicanţii de minifotbal o reprezintă echipa naţională, Bacăul având anul trecut deja doi jucători convocaţi în prima reprezentativă a României la minifotbal, Ionuţ Pricope şi Sorin Ghiuş.

Revenind la campionat, returul se anunţă unul foarte antrenant, în acest moment clasamentul este dominat de Grafit, la 5 puncte distanţă de locul 2, ocupat de Petromold. La fel de strânsă este situaţia şi cu celelalte echipe care vin tare din urmă pentru a-şi asigura un loc în play-off-ul competiţiei, în urma căruia se va desemna şi clasamentul final al campionatului de la Bacău.

Campionatul e deja la jumătatea sa, astfel încât nu putem să vorbim încă de o favorită care să-şi fi revendicat deja titlul. Este adevărat că Grafit domină campionatul în acest moment, dar jocurile nu sunt încă făcute, mai mult decât atât se anunţă deja un retur foarte disputat. Pentru 2011, le doresc tuturor participanţilor să rămână în aceeaşi notă de sportivitate, iar echipele care ne vor reprezenta la turneele finale de anul acesta să urce pe podium, mai ales că am avut doi jucători convocaţi la lotul naţional care au avut o prestaţie remarcabilă în adjudecarea titlului de campioni europeni pentru România“, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul general al campionatului de la Bacău.

Pe campionateminifotbal.ro gasiti programul partidelor din retur, clasamentul, noutati, etc.

Lasa un comentariu