A inceput impodobirea orasului

Duminica, 29 Noiembrie 2009 | Bacau, foto, stiri | 4 comentarii

La fel ca in fiecare sfarsit an, angajatii Directiei de Servicii Publice Bacau muncesc din greu zilele acestea pentru ornarea orasului pentru sarbatorile de iarna. Acestia vor monta in tot orasul elemente de ornament printre care:

 • brazi din schelet metalic imbracati in cetina
 • instalatii luminoase
 • schelete metalice luminate care au forma mai multor simboluri de Craciun

Pe langa principalele locuri de relaxare si promenada (parcurile Cancicov, Catedralei, Trandafirilor, piateta din fata Casei de Cultura), vor fi ornate toate strazile principale din oras (9 Mai, Republicii, Mioritei, Oituz, Alexandru cel Bun, Marasesti, Nicolae Balcescu, Stefan cel Mare, Badul Unirii, Mihai Eminescu, George Bacovia).

Aprinderea instalatiilor luminoase din zonele marginase ale orasului se va face in perioada 1 – 5 decembrie 2009, iar a celor din zona centrala pe 6 decembrie 2009, atunci cand se va aprinde bradul de Craciun din piateta Casei de Cultura “Vasile Alecsandri”.

Jos puteti vedea cateva fotografii cu primele locatii ornate!
4 comentarii la “A inceput impodobirea orasului”

 1. madutzu 29 Noiembrie 2009 at 22:45 Permalink

  a facut ceva interesant acolo la bradul ala…

 2. manolash 30 Noiembrie 2009 at 14:10 Permalink

  da, interesant bradul…sper sa nu fie cu galben, verde, rosu, albastru, alb si cine stie ce alte culori le mai trece prin cap sa puna…anul trecut a fost o adevarata tiganeala cu toate culorile alea. fa-le dom'le simple, albe si frumoase! instalatiile de lumina reprezinta lumanarile care se puneau inainte in bradul de craciun…iar eu, sincer, nu prea am vazut lumanari cu flacari albastre sau verzi 😉

 3. Andreea 30 Noiembrie 2009 at 18:26 Permalink

  fa cateva poze si seara dak poti..sunt in italia si as vrea sa vad cum se vede:)

 4. vladutz 1 Decembrie 2009 at 18:29 Permalink

  pt kristofer

  ar fi fain sa existe o filmare (sau poze) pusa pe site cu aprinderea instalatiilor din piata casei de cultura de pe 6 decembrie…plasa de lumina pare interesanta…si pentru nostalgicii bacauani plecati prin tzara si lumea larga ar fi o imagine placuta si o invitatie placuta pentru revenirea aksa de sarbatori…mersi mult anticipat


Lasa un comentariu