Ingenious Drama Festival 2010

Update: programul, mai multe detalii si fotoreportaje de la ID Fest 2010, aici.

ID Fest, un festival de teatru în limba engleză, organizat de şi pentru adolescenţi, a ajuns în acest an la cea de a 11-a ediţie. Festivalul, ce va avea loc între 11 si 17 iulie 2010, se va ţine la Teatrul „George Bacovia” din Bacău, unde trupe din toată ţara vor susţine spectacole, fiind musafiri in Bacău pe toată durata festivalului.

Intrarea la spectacol este complet gratuită, organizatorii acestuia invitând un public de toate vârstele pentru a vedea piesele pregătite de trupele participante. Această ediţie va fi marcată de dinamism si curaj ce îl vor arăta prin toate elementele ce stau la baza conceptului, de la grafică la modul de susţinere a pieselor sau ale atelierelor de teatru. Aceste ateliere vor fi susţinute de absolvenţi ai facultăţilor de artă din ţară, unii dintre ei repetând această experienţă de câţiva ani încoace.


Nu rămâne decât să vă aşteptăm pe data de 11 iulie, când cortina se va ridica pentru a deschide cea de a 11-a ediţie. Sursa: comunicat oficial de presa

Anul acesta sunt partener media oficial al festivalului. Prin urmare, voi posta comunicatele de presa, programul, stiri, dar si fotoreportaje.

5 thoughts on “Ingenious Drama Festival 2010

  1. Salut Kristofer,
    Ma numesc Marius, sunt originar din Bacau, momentan student la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii la Universitatea din Bucuresti si as dori sa iti fac un logo mai atractiv pentru blog. Am o mica galerie digitala pe http://www.slowgo.wordpress.com cu lucrarile mele. Astept un mail de la tine daca vrei sa colaboram. Bafta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *