Ingenious Drama Festival 2012 se va desfăşura între 8 şi 14 iulie

Marti, 3 Aprilie 2012 | Bacau, stiri | Comenteaza

UPDATE: ID Fest 2012 are loc în perioada 15-21 iulie!

Nu numai pentru că sunt unul dintre cei mai longegivi parteneri, dar şi pentru că îmi place foarte mult acest eveniment anual organizat exclusiv de tineri, sunt încântat să vă anunţ că ediţia cu numărul 13 a festivalului de teatru amator pentru tineri în limba engleză Ingenious Drama Festival va avea loc între 15 și 21 iulie 8 şi 14 iulie, pe aceeaşi scenă a Teatrului Municipal Bacovia.

Un comunicat de presă care până astazi a stat în spam (noroc că mă mai uit şi peste mail-urile din spam) arată că membrii echipei de organizare, câteva zeci ca număr, au participat la Tg. Neamţ, între 30 martie şi 1 aprilie, la cea de-a cincea ediţie a Training Camp-ului pe care Asociaţia “Ingenious Drama” îl face în fiecare primăvară, premergător festivalului cu acelaşi nume.

Încă o dată organizatorii și membrii vechi ai echipei I.D.Fest s-au reunit cu ocazia celei de-a 5-a ediții a Training Camp-ului. Training Camp-ul este, precum și numele o spune, o tabără de pregătire pentru tinerii organizatori ai festivalului de teatru amator în limba engleză, Ingenious Drama Festival, festival ce va avea loc anul acesta între 8 și 14 iulie, și de data aceasta pe scena Teatrului Bacovia din Bacău.

Vreme de trei zile, membrii echipei de organizare au participat la workshop-uri care s-au concentrat pe team-building și exerciții având ca scop dezvoltarea individuală a celor vizați, activități conduse în totalitate de traineri specializați sau studenți în domeniu. Această activitate este concepută special pentru a simula întreaga experiență a festivalului din punct de vedere organizatoric, și pentru a oferi celor implicati în organizare o mostră din cantitatea de efort depusă în timpul acelei săptămâni.

Foto via In The Spot la ID Fest 2011, câştigătorii ediţiei de anul trecut.

Lasa un comentariu