Inghetate pentru toata lumea

Luni, 24 Mai 2010 | Bacau, foto, Pareri personale | 9 comentarii

Zilele trecute am fost la McDonald’s cu inca o persoana si am luat doua meniuri. In aceasta perioada, la fiecare meniu cumparat primesti un cupon razuibil cu care poti castiga cartofi prajiti, Big Mac, bauturi racoritoare, inghetate Mc Sundae, cartele prepaid Vodafone, telefoane Samsung Corby Text si 3 autoturisme Mini One.

Am primit doua cupoane, ambele castigatoare, cu doua inghetate Mc Sundae. Langa mine, trei persoane, trei meniuri, toate castigatoare. Inghetate Mc Sundae si acolo. Toata lumea castiga azi, zic eu vanzatoarei. La care ea. imi spune: da, astazi, la 90% din meniuri s-au nimerit cupoane cu inghetata. Parca e sarbatoare.

Da, parca e strategie. Sa fie oare o coincidenta ca toata lumea care cumpara joi meniuri din Mc Donalds Bacau castiga o inghetata? Nu prea cred. Este inceputul campaniei si aceasta trebuie sa produca un oarecare impact printre clienti.

9 comentarii la “Inghetate pentru toata lumea”

 1. Inima Bacaului 24 Mai 2010 at 14:58 Permalink

  Am cumparat ieri două meniuri si nu a fost nici unul câștigător:)

 2. Anonymous 24 Mai 2010 at 15:55 Permalink

  joi seara – 4 meniuri = 4 bauturi medii :)

 3. Anonymous 24 Mai 2010 at 18:28 Permalink

  Simplu sau tiparit cupoanele identice nu alternativ nu sau ma amestecat cu alte cupoane sau distribuit la magazine si cum erau puse la rand sa castigat pe banda rulanta

 4. Anonymous 24 Mai 2010 at 18:37 Permalink

  2 meniuri, nici unul castigator. Lângă mine alta pers cu meniu si acceasi poveste.

 5. Julls 24 Mai 2010 at 20:08 Permalink

  maine merg si eu,promit !

  In primul rand,servus !
  Sunt Iulia si o prietena mi-a dat blogul tau,pentru ca a vazut stirea cu Ingenious Drama Festival.Eu joc in trupa liceului meu de teatru si am participat cu piesa de anul acesta-in limba engleza-la mai multe festivaluri nationale si internationale.
  Am fi foarte interesati sa venim si la Bacau ,dar nu stiu daca se mai fac inscrieri,cum putem sa ne inscriem si etc.Am vazut ca esti partener media si ne-ai fi de un enooooooooooorm ajutor daca ne-ai putea da o adresa de e-mail de la organizatori sau orice astfel de date.

  id-ul meu este : pop_romana_iulia@yahoo.com
  daca ne poti ajuta,ne auzim acolo :)

  Multumesc anticipat !

 6. Alin 24 Mai 2010 at 22:11 Permalink

  Eu lucrez in Carrefour Orhideea (Bucuresti) si mananc cateodata de la Mc Donald's, atunci cand uit sa-mi fac sandwich-uri de-acasa :)). De cand a inceput promotia asta cu cupoanele, am castigat 1 Big Mac, doua bauturi medii si o cartela Vodafone :D. Parerea mea este ca cei de la Mc au o super promotie in care cred ca din 10 cupoane, 5 sunt castigatoare :)

 7. Cristi Tod 26 Mai 2010 at 19:09 Permalink

  Aceiasi poveste si la Constanta.
  Doua meniuri luate, doua cartonase castigatoare, la noi a fost ziua cartofului.

 8. spd 26 Mai 2010 at 21:31 Permalink

  Daca nu luai nimic era mai bine?

 9. kristofer93 26 Mai 2010 at 21:32 Permalink

  Nu despre asta este vorba.


Lasa un comentariu