Liceenii sunt invitaţi să se înscrie în Cupa Coca-Cola 2015

Marti, 13 Ianuarie 2015 | fotbal, stiri | 1 comentariu

Elevii de liceu, fie că e vorba de băieţi, fie de fete, se pot înscrie începând de ieri în Cupa Coca-Cola 2015. Ajunsă la cea de-a patra ediţie, Cupa Coca-Cola este cea mai importantă competiţie de fotbal în sală pentru adolescenţi şi încurajează tinerii să urmeze un stil de viaţă activ atât la şcoală, cât şi în timpul liber.

Nu cred că veţi lipsi de la ore dacă participaţi la Cupa Coca-Cola decât dacă veţi trece de faza pe oraş şi veţi ajunge să vă bateţi cu cele mai tari echipe din regiunea voastră, dar cert e că dacă vă convingeţi colegii şi profesorul de sport/antrenorul echipei şi vă înscrieţi, veţi face mişcare, vă veţi distra şi veţi avea şansa voastră să câştigaţi un cantonament la un club de fotbal de renume din Europa.

Programul Cupei Coca-Cola 2015:

  • 31 ianuarie, ora 14:00: Data limită pentru înscrieri;
  • 21 februarie – 10 aprilie: Faza locală a meciurilor;
  • 25 aprilie – 10 mai: Faza regională, cu centrele de desfasurare la Iaşi, Oradea, Târgu-Mureş şi Pitești;
  • 24-26 mai: Faza finală.

finala-cupa-coca-cola-2014-28-e1401122326450

Anul trecut, echipa de băieţi a Colegiului Tehnic Feroviar “Mihai I” din Bucureşti şi formaţia de fete a craiovencelor de la Liceul Tehnologic Auto, câştigătoarele Cupei Coca-Cola 2014, au mers la Roma pentru tabăra internațională de fotbal de la Olympic Sport Training Center “Giulio Onesi”. Am fost la finală şi nu doar că am imortalizat în nişte cadre destul de expresive meciurile din ultima etapă a competiţiei, ci le-am şi trăit, alături de prieteni, iubiţi, iubite, părinţi, bunici, pitici, câţei, purcei ai jucătorilor şi de toţi ceilalţi care au umplut Sala de sport Dinamo.

Dar a mai fost un moment tare pe care anul trecut l-am văzut cu ochii mei, când aproape că am pus mâna pe Trofeul Cupei Mondiale. E vorba despre primul meci al Cupei Coca-Cola din 2014, când elevii bucureşteni au avut ocazia să stea pe acelaşi teren cu legende ca Ilie Dumitrescu şi Christian Karembeu, dar şi cu Trofeul FIFA World Cup 2014.

Aproape 6.000 de liceeni a reunit ediţia de anul trecut a competiţiei, reprezentând 493 de echipe din Bucureşti şi alte 33 de judeţe. Cupa-Coca Cola este un program ce se desfăşoară în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi care are ca scop promovarea unui stil de viaţă activ în rândul românilor. Terra Sport este sponsorul tehnic al Cupei Coca-Cola 2015.

Pentru a vă înscrie în cea de-a patra ediţie a competiţiei, profesorii coordonatori ai echipelor de fotbal trebuie să descarce formularul şi declaraţia de pe www.cupacocacola.ro. Ele trebuie încărcate pe site sau scanate şi trimise prin e-mail la inscrieri [at] cupacocacola.ro ori prin fax la 021.406.65.84.

finala-cupa-coca-cola-2014-42

1 comentariu la “Liceenii sunt invitaţi să se înscrie în Cupa Coca-Cola 2015”

  1. cetatean 14 Ianuarie 2015 at 00:05 Permalink

    Şi iubiţii noştri de la Minister cu ce contribuie?
    Poate bagă în licee, în loc de laptele şi cornu’, Coca-Cola cu shaorma :))


Lasa un comentariu