S-au deschis înscrierile pentru Școala de vară “Film mai aproape” de la Bacău

Miercuri, 19 Iulie 2017 | Bacau, Tineret | Comenteaza

Unul dintre evenimentele faine ce fac parte din programul Bacău – Capitala Tineretului din România este “Film mai aproape”, primul (și momentan singurul) festival de film din Bacău. În avanpremiera acestuia, organizatorii pregătesc o școală de vară dedicată filmului ce va reuni, la Bacău, în perioada 18-27 august, 12 adolescenți din toată țara care vor să se exprime prin mediile cinematografice.

Participanții vor lucra împreună cu 4 traineri din domeniul cinematografiei și vor lua parte la diferite masterclass-uri menite să îi îndrume pe aceștia spre realizarea unui scurtmetraj care urmează să fie prezentat în cadrul festivalului. Prin urmare, toate scurtmetrajele realizate în cadrul școlii de vară vor trebui să se încadreze în tema anunțată în ziua deschiderii taberei.

Toate costurile vor fi asigurate de către organizatori, iar cei care nu dispun de o cameră de filmat vor putea apela la cele din dotarea echipei Film mai aproape. La finalul școlii de vară vor fi acordate o serie de premii.

Așadar, dacă aveți între 16 și 19 ani, sunteți pasionați de cinematografie și sunteți liberi în perioada 18-27 august, sunteți invitați să vă înscrieți la adresa filmmaiaproape@gmail.com, până pe 10 august, atașând o scrisoare de intenție, un CV și o fotografie portret!

scoala de vara film mai aproape

Lasa un comentariu