Inscrierile pentru Bacaul AdBlog se incheie pe 2 noiembrie

Sambata, 29 Octombrie 2011 | Bacau, internet, stiri | 1 comentariu

Miercuri 2 noiembrie este ultima zi in care tinerii care vor sa devina bloggeri -sau care sunt deja bloggeri si vor sa devina mai buni- isi pot exprima dorinta sa participe la un curs de instruire in ale blogging-ului. Cei care doresc sa se implice in proiectul nostruBacaul AdBlog – Judetul Bacau pe web” sunt rugati sa ne contacteze la e-mail proiect [at] divanul.ro.

Pana in momentul de fata avem peste 25 de aplicatii. Grabiti-va, caci locurile sunt limitate! Proiectul a fost prezentat de la lansare si pana in momentul de fata pe toate blogurile bacauane, pe platformele Granturi.ro si Msyouth, dar si de catre bloggeri A-list precum Chinezu.

Cine? Asociația Divanul AdBlog.
Ce? Caută tineri care vor să devină bloggeri sau care sunt deja bloggeri, dar vor să devină mai buni.

De ce? Pentru un proiect finanțat de Consiliul Județean Bacău („Bacăul AdBlog – Județul Bacău pe web”).
Unde? În județul Bacău.

Cum? Tu ne trimiți un mail, iar noi te contactăm pentru a sta mai mult de vorbă.
De ce eu, te vei întreba? Pentru că, dacă știi să scrii corect românește, dacă îți e dragă comunitatea din care faci parte și ai impresia că nu e promovată destul, dacă știi povești de viață ale oamenilor din comunitate, dacă tu crezi că zona din care provii are potențial cultural și turistic de care nimeni nu se interesează și simți că poți face mai mult, atunci ești omul potrivit.

Și ce primesc?

  • Un curs de instruire în ale bloggingului, fotografiei, tehnicilor de realizare a materialelor de pe un blog, de la surse de informare și până la utilizarea tehnicilor mass-media;
  • Sprijin din partea unor bloggeri cunoscuți în comunitatea județeană și nu numai, o comunitate de tineri care, la fel ca tine, vor să se afirme, promovare și distracție.

Gratis? Da, îți plătim și cursul, și drumul până în Bacău. Și asta încă nu-i nimic, pentru că îți punem la dispoziție un super-blog pe care să te desfășori!

Ce mai aștepți? Scrie-ne la proiect@divanul.ro!

1 comentariu la “Inscrierile pentru Bacaul AdBlog se incheie pe 2 noiembrie”

  1. ContraSENS 29 Octombrie 2011 at 18:34 Permalink

    Hai s-o lasam mai moale cu prezentarea “pe toate blogurile bacauane”, da?!


Lasa un comentariu