Instagrame #52 (top 10 pentru 2017)

Luni, 1 Ianuarie 2018 | foto | Comenteaza

La mulți ani și bine v-am găsit în 2018! În plan bloggeristic, voi continua tradiția anilor trecuți și încep, iată, maratonul postărilor din noul an cu retrospectiva celor mai tari imagini pe care le-am realizat cu telefonul mobil și pe care apoi le-am urcat pe Instagram în 2017.

Cine spune care au fost cele mai tari instagrame, așa cum îmi place mie să le numesc? Păi voi, cei care mă urmăriți și îmi apreciați, atunci când este cazul, rezultatele vechii mele pasiuni și anume fotografia. Așadar, mai jos aveți cele mai like-uite 10 fotografii pe care le-am postat pe Instagram în 2017. Acestea adună aproape 2.000 de aprecieri.

Totuși, pentru că țin la statistici, trebuie să subliniez câteva cifre despre activitatea mea pe Instagram în deja vechiul 2017:

  • 379 de imagini postate (dintre care peste 95% fiind realizate cu smartphone-ul din dotare);
  • peste 33.800 like-uri primite din partea voastră;
  • 132 de comentarii încasate.

Pentru toate acestea, vă mulțumesc! Nu fac fotografii pentru palmares, ci doar pentru a-mi aduce aminte de locurile în care merg, de persoanele pe care le întâlnesc și de evenimentele la care particip. Este o pasiune și, indiferent de locurile și posturile în care mă va purta viața, o voi continua și îi voi dedica în continuare măcar câteva minute pe zi. Până la urmă, de blogging m-am apucat în mare parte datorită faptului că pe la 14 ani m-a prins “microbul” fotografiei.

Acestea fiind spuse, am deja un plan pentru 2018 și este cumva asemănător cu cel din 2017: să scot mai des DSLR-ul din casă și să revin la fotoreportajele pe care cândva le publicam periodic pe blog de la evenimentele și locurile în care mergeam. Uneori simt că îmi lipsește chestia asta și sper să găsesc timpul necesar pentru a reveni la ea măcar din când în când.

Până atunci, vă las cu top 10 instagrame 2017, dar nu oricum, ci în ordinea like-urilor primite pentru fiecare imagine în parte.

10. Gogoși de la mama lor

10 gogosi Donuterie Sun Plaza

9. Palatul Parlamentului, scăldat într-un friguros apus de iarnă

9 palatul parlamentului apus romania

8. Tren rece și de noapte

8 gara de nord bucuresti

7. Snobbish Burger, unul dintre cele mai cool locuri din Bacău

7 snobbish burger bacau

6. Greu de găsit în 2017: cireșele!

6 cirese

5. Bliss

5 bliss romania

4. Un porumbel fix la fereastra mea

4 porumbel bacau

3. Sun in your eyes @ str. Vasile Alecsandri, Bacău

3 apus vasile alecsandri bacau

2. Aproape primăvară la Castelul Peleș

2 castelul peles sinaia

1. Norocos că am o astfel de floare în fața blocului

1. in fata blocului bacau

 

Lasa un comentariu