Instagrame #62 (top 10 pentru 2018)

Duminica, 6 Ianuarie 2019 | Bacau, foto | Comenteaza

Ediția instagramelor cu numărul 62 este cu totul și cu totul specială căci o dedic unei retrospective ce m-a făcut, alcătuind-o, să îmi amintesc cele mai frumoase și importante momente ale anului 2018. 315 fotografii am urcat pe Instagram în acest an, acestea adunând un număr de 28.313 de like-uri din partea voastră, reacții pentru care nu pot decât să vă mulțumesc!

Am aranjat fotografiile în ordinea numărului de like-uri primite, începând cu iarna tardivă din luna martie, continuând cu participarea la lansarea proiectului România Educată al președintelui Iohannis, protestul din 10 august, ceremonia dedicată Simonei Halep de pe Arena Națională, răsăritul superb de la Neversea în timpul setului extended al lui Armin van Buuren, relaxarea de la munte și de la mare, Alaiul Datinilor din Bacău și terminând cu diminețile cețoase din București.

Rămâne valabil ce am spus în anii trecuți: nu fac fotografii pentru palmares, ci doar pentru a-mi aduce aminte de locurile în care merg, de persoanele pe care le întâlnesc și de evenimentele la care particip. Este o pasiune și, indiferent de locurile și posturile în care mă va purta viața, o voi continua și îi voi dedica în continuare măcar câteva minute pe zi. Până la urmă, de blogging m-am apucat în mare parte datorită faptului că pe la 14 ani m-a prins “microbul” fotografiei.

Din punct de vedere fotografic, sper ca în 2019 să am timpul necesar pentru a realiza ceea ce îmi propun de ceva vreme: un album foto online cu cele mai frumoase locuri din orașul Bacău, respectiv actualizarea turului virtual al județului Bacău – www.bacau360.ro. Dacă vreți să puneți umărul, dați-mi de știre! :)

01 iarna bucuresti

02 lansare romania educata

03 protest 10 august bucuresti victoriei

04 ceremonie simona halep arena nationala

05 iarna dn 1 cheia

06 rasarit la neversea

07 iarna bacau

08 alaiul datinilor bacau

09 mamaia plaja

10 ceata bucuresti calea victoriei

Lasa un comentariu