Instagrame #65 (Madrid)

Cu câteva săptămâni în urmă am fost la Madrid, unde am reprezentat SAR și implicit România la Summitul European al Think Tank-urilor. Au participat peste 80 de organizații de pe tot continentul (și nu numai), discuțiile axându-se pe rolul societății civile în următorul ciclu european.

Am profitat de ocazie și, după terminarea programului oficial, sâmbătă, mi-am rezervat o zi suplimentară pentru a vizita capitala aproape la pas Spaniei, un oraș care m-a surprins din foarte multe puncte de vedere. Mă așteptam să fie frumos, însă atmosfera de pe străzi m-a dat pe spate. Orașul e gândit și gestionat de așa natură încât să-i facă pe locuitori să își petreacă timpul cât mai mult în piețe, la terasă, în parcuri, în spațiul public, la unison cu restul comunității. Treaba asta are un efect psihologic foarte intresant și merită un articol separat.

Vă las cu cele mai interesante 10 cadre pe care cred că le-am surprins în Madrid și pe care le-am urcat, desigur, pe Instagram (că de asta se și numește această rubrică în acest fel).

P.S.: dacă aveți ocazia să vizitați Madridul până pe 19 mai, expoziția Los rostros del genio conținând manuscrise originale de-ale lui Leonardo da Vinci este de neratat.

Madrid primavara 2019 (1)

Madrid primavara 2019 (2)

Madrid primavara 2019 (3)

Madrid primavara 2019 (4)

Madrid primavara 2019 (5)

Madrid primavara 2019 (6)

Madrid primavara 2019 (7)

Madrid primavara 2019 (8)

Madrid primavara 2019 (9)

Madrid primavara 2019 (10)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *