Instagrame #9 (priNeamt)

Marti, 9 Septembrie 2014 | foto | Comenteaza

Dacă o fotografie face cât 1.000 de cuvinte, 10 cadre sunt suficiente pentru a vă povesti (pentru început) cum este #priNeamt?

Primele zile din infotrip le-am petrecut în Piatra Neamț, unde am fost la conferința dedicată marketingului turistic, am vizitat un artist conceptual, câteva muzee și am mers la Festivalul Filmul de Piatra. Alaltăieri ne-am mutat la Durău, însă nu înainte de a vedea Lacul Roșu, Barajul de la Bicaz și Lacul Izvorul Muntelui.

Ieri mi-am pus bocancii-n picioare imediat după ce m-am trezit, după care am avut de urcat vreo 4 ore prin Parcul Național Ceahlău. Greu drumul, lung, dar merită! Am ajuns după-amiază într-un loc de vis, pe care îl cuceresc anual aproximativ 35.000 de turiști. O treime sunt străini. Sunt tare mândru (păcătosule!) de peisajele de pe Vârful Toaca pe care le-am pus aseară pe Instagram.

O să mai scriu de #priNeamt, dar cel mai probabil după toate lucrurile astea faine pe care organizatorii ni le-au pregătit în cel mai important eveniment din online-ul românesc dedicat promovării unui județ.

Până atunci, vă las cu un nou articol cu instagrame de #priNeamt. Imaginile pe care le vedeți mai jos au strâns peste 1.000 de like-uri. Sper să vă convingă și pe voi. :)

prineamt instagram-1

prineamt instagram-2

prineamt instagram-3

prineamt instagram-4

prineamt instagram-5

prineamt instagram-6

prineamt instagram-7

prineamt instagram-8

prineamt instagram-9

prineamt instagram-105-11 septembrie. Tot ce-i de văzut #priNeamt! Urmărește ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Organizator: Eventur Bucharest (http://goo.gl/drGcCl). Powered by Petrom Romania (http://goo.gl/6b78DZ). Află mai multe detalii pe http://goo.gl/Lw8mzy

Lasa un comentariu