Intalnire de taina la Piazzetta

Sambata, 16 Iulie 2011 | Bacau, stiri | 7 comentarii

Presa locala, in ansamblul ei, este atat de bine informata incat uneori mereu rateaza subiecte precum cel pe care am sa vi-l expun in continuare. Aici ma refer la ziare si televiziuni; sunt multe si colorate, dar se pare ca sufera din cauza caniculei. Vreti un subiect? Pai ia fiti atenti.

Stiu ca pentru mass-media unui oras precum Bacaul venirea unui presedinte de partid este un eveniment. Se iau interviuri, fotografii fug dupa el, il urmaresc, etc. Toti trepadusii sunt prezenti la astfel de evenimente si abia asteapta sa se bage in seama. Pacat ca nu mai avem oameni in presa locala care sa afle din diverse surse ce se mai intampla prin oras, cine vine si ce urmeaza sa se petreaca. Gazetaria functioneaza mai nou pe principiul nu ma ridic de pe scaun si astept mura in gura. Adica un comunicat de la baietii din barca in care m-a urcat patronul. Teren, telefoane si transpiratie, ioc.

Exista un restaurant undeva in centrul orasului. E select, iar acolo merge numai lumea buna. Cica. E vorba despre Piazzetta. Si cine credeti ca stateau acolo vineri seara la o masa? Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc si Dragos Benea. Alias presedintele PSD, debutatul PSD de Bacau si presedintele CJ Bacau. Un trio PSD-ist spumos si care ar fi hranit ziarele locale.

Hai ca asta v-a cam scapat. Nu-i nimic, poate urmatoarea data este cu noroc. PS: Nu-mi cereti fotografii, caci nu am.

7 comentarii la “Intalnire de taina la Piazzetta”

 1. Aghiuță 16 Iulie 2011 at 08:19 Permalink

  Ai dreptate, numai ca ceea ce spui se demonstreaza luni, cand apar ziarele, si seara, la jurnalele de stiri.

 2. ContraSENS 16 Iulie 2011 at 10:34 Permalink

  Extraordinar! Ce chestie! Subiectul exista daca se intalnea Hrebenciuc cu Stavarache. Asa, Hrebenciuc si Benea se intalnesc in mod obisnuit acolo.

 3. Ionut Avram 16 Iulie 2011 at 10:48 Permalink

  Daca voiau sa fie de taina nu se intalneau la Piazzeta :)).

 4. TranceR 16 Iulie 2011 at 12:41 Permalink

  Se mai intalnesc si seara tarziu la fostul restaurant Parmigiano actualul Jing Fu(restaurant chinezesc).I-am surprins eu de 2 ori in acceasi formatie,fara Ponta insa,si la ore destul de tarzie 22.45. 🙂

 5. Aghiuță 16 Iulie 2011 at 14:28 Permalink

  Pe baza articolului lui Kristofer, face Limba o pagina pentru luni, sa se dea bine informat.

 6. Mihai29 26 Iulie 2011 at 00:46 Permalink

  Pai daca e a lor, unde vrei sa se intalneasca? E ca acasa


Lasa un comentariu