Internet wireless moca in centru?

Marti, 5 Iulie 2011 | internet, Pareri personale | 5 comentarii

Cum stateam ieri si asteptam un prieten pe o banca din Piata Tricolorului, aia in care se afla fantana cea costisitoare si care nu vrea sa pise nici batuta, ma apucase curiozitatea sa vad cati altruisti locuiesc in zona. I mean.. altruisti pentru ca isi cumpara router wireless, il instaleaza, ii dau drumul si nu ii pun parola. Uite-asa injura provider-ul ca internetul e de cacao, in timp ce problema e chiar sub nasul lor.

Sa revenim. Dintr-o data imi sar in ochi, pe langa celebrul hotspot de la Zebra, alte doua intitulate “Free HotSpot Primaria Bacau”. Auleu, de cand si pana cand? Am incercat sa ma conectez la ele, insa fara reusita. Or fi in teste? Oare chiar vom avea Wi-Fi gratis in cele mai importante zone din oras?

5 comentarii la “Internet wireless moca in centru?”

 1. Sorin 5 Iulie 2011 at 06:40 Permalink

  stai linistit ca si eu mi-am batut capul cu hotspot-ul asta, e prin mai multe zone din Bacau dar nu reusesc sa ma conectez la niciunul, chiar daca semnalul wireless e maxim…

 2. george 5 Iulie 2011 at 08:29 Permalink

  bate pana la autogara, le-am prins si eu ieri.

 3. Ciprian 5 Iulie 2011 at 10:38 Permalink

  “Acces gratuit la Digi Wi-Fi pentru toti clientii la internet fix prin fibra optica ai RCS & RDS

  RCS & RDS permite acum conectarea gratuita la Digi Wi-Fi, tuturor abonatilor rezidentiali la internet fix prin fibra optica

  Hotspoturile Digi Wi-Fi sunt instalate in acest moment in Bucuresti, in judetele Bihor, Brasov, Mures, Arges, Sibiu si pe litoral, dar vor fi extinse curand in inca 40 orase mari din Romania.”

  Daca e sa ne luam dupa stirea asta e foarte posibil.

 4. eu 5 Iulie 2011 at 20:55 Permalink

  :)) nici mie nu imi merge

 5. madalyna 3 Octombrie 2012 at 17:03 Permalink

  dar care e parola??????????????


Lasa un comentariu