Intors din turneu

Sambata, 18 August 2007 | Pareri personale | 3 comentarii

M-am intors din turneul despre care am vorbit acum cateva zile. Sora mea s-a ocupat de postarea unor articole pregatite de mine, ar se pare ca acest articol nu a fost postat bine. Pozele nu apar, dar nu stiu de ce. Promit ca in zilele ce urmeaza voi reposta acel fotoreportaj artistic. Pana una alta, bine v-am regasit si va voi povesti ce s-a intamplat la turneu.

 • LPS Bacau 3 – 1 Aerostar (Aerostar a jucat cu echipa de 92`)
 • LPS Bacau 4 – 1 FCM Bacau (Am condus cu 4-0, iar la 4-1 FCM a ratat un penalty)
 • LPS Bacau 4 – 0 Viitorul(sau Deea) Onesti

FCM Bacau(6 puncte) a batut pe Viitorul Onesti si pe Aerostar, dar a luat bataie de la LPS Bacau.
Aerostar (0 puncte) nu a batut pe nimeni si a luat bataie de la toti.
LPS Bacau (9 puncte) a batut pe toti si nu a luat bataie de la nimeni.

Conspiratia deja acum incepea. Oficialii de la FCM soseau, inclusiv presedintele AJF Bacau, zis nea` Radu care are 2 nepoti la echipa FCM Bacau de 93. S-a decis sa se mai joace 2 meciuri: finala mica si finala mare. Era cam ciudat ca regulamentul sa fie schimbat in dimineata celei de-a doua zi de turneu. Finala mica avea sa fie Aerostar – Viitorul Onesti dar nu s-a mai disputat deoarece Aerostar a plecat deja acasa, vazand ca regulamentul a fost schimbat.

Finala mare s-a disputat intre LPS Bacau si FCM Bacau. In regulamentul initial scria ca echipa care are cele mai multe puncte in grupa, castiga trofeul, iar daca 2 echipe sunt la egalitate, se va desfasura un meci de departajare. LPS avea 9 puncte, iar FCM 6…

Ei bine, nu a fost asa. Regulamentul a fost schimbat iar FCM-ul a avut grija si de arbitrii. Prima repriza a fost dominata de LPS Bacau care conducea la pauza cu 1-0. Din motiva care nici acum nu se stiu, arbitrul a fost schimbat la pauza si a intrat altul, care a stat pe banca cu cei de la FCM.

In repriza secunda, FCM-ul a egalat si pana la ultimul fluier rezultatul a ramas acelasi. Noi am fost chemati la margine de domnul profesor si credeam ca vom lua cupa. S-a creat inca o bresa, iar cei care se ocupau de regulament au inceput sa il intoarca: ba ca trebuie sa se decida la penalty, ba ca se joaca inca 2 reprize a 15 minute si nimeni nu mai stia nimic. In semn de protest pentru marea furaciune facuta, noi, LPS Bacau am plecat acasa. Nu era normal! Trebuia sa ne dea cupa in momentul in care noi am batut toate trei echipele.

Noi, cel putin am plecat cu capul sus, am plecat neinvinsi si i-am batut pe toti!

3 comentarii la “Intors din turneu”

 1. Anonymous 19 August 2007 at 08:35 Permalink

  u ai fost rezerva k esti slab=))

 2. kristofer93 19 August 2007 at 08:36 Permalink

  Intereseaza-te si ai sa vezi ca am jucat toate minutele din toate meciurile!

 3. undergroundtibix 19 August 2007 at 12:35 Permalink

  Retardatii naibii!!.Poate ei cred ca asta inseamna fair-play .Oricum,tu stii precum si altii ca echipa LPS Bacau e la carma fotbalului de prin locurile astea.Succes in continuare!.


Lasa un comentariu