Inundatii in Romania – Iulie 2008 (video si foto)

Inundatiile din iulie 2008 sunt foarte speciale: ele se produc in toiul verii, foarte ciudat pentru ca meteorologii anuntau o vara foarte secetoasa si ca ele intervin inaintea alegerilor parlamentare. Deja se face simtita prezenta mai multor oameni politici de pe prima scena in zonele calamitate din Moldova.

Media si bloggerii in special relateaza aceste dezastre:

Am inteles ca pe Siret si pe Bistrita e prapad in nord. Cele doua rauri coboara spre sud si amandoua trec prin orasul Bacau si se intanlesc in sudul orasului, deci si cei din Bacau au emotii, speram sa fie bine.
Maine ma voi duce sa fac cateva fotografii cu raul Bistrita si nu numai.

15 thoughts on “Inundatii in Romania – Iulie 2008 (video si foto)

 1. Ktala astepti siretu sa faca prapad ca sa ai ce-i da lu’ Krisotfer…in loc sa te rogi sa nu iasa raul din matca. 🙂

 2. Bun,si daca era al tau, de ce e public , ca vrei tu? Daca este public,atunci lumea are voie sa-si exprime deschis parerea !

 3. e al meu omule, daca vreau postez, daac nu, nu. daca vreau te cenzurez, pot face orice ca e al meu, e proprietatea mea.

  De parca ai spune: ai o masina, dar e proprietate publica pentru ca noi putem sa ne uitam la ea si sa o atingem…

  Orice om are voie sa isi exprime parerea dar vroiam sa spun ca postez ce vreau, nu numai din Bacau (cu toate ca pe asta se bazeaza in mare parte)

 4. Aha,pai ,in acest caz, ar trebui sa fie numit ca de exemplu : Bacau si altele”(am dat si eu un exemplu). Nu ar mai trebui sa spui ca este numai din Bacau ,e un fel de pleonasm.

 5. prapad tot o sa faca Siretul 😉 cand ajunge in Galati 😉 k vine cu prea multa energie de la afluentii din nord 😉 … degeaba ma rog, ma rog doar sa tine digurile

 6. Prutu a facut o catastrofa inimaginabila…7000 metri cubi pe secunda e acum..e ceva de nedescris..eu sunt din botosani si in oras zici ca e stare de razboi, toata lumea fuge disperata, dupa apa, pateuri, haine, si altele..n-am mai vazut asa ceva…prutu e cat dunarea 🙁

 7. de ce tot va certati?lumea e disperata si voi va certati de la un nimic?proprietate privata zici,hmmm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *