Invitație la dezbaterea publică a proiectului terenuri deschise

Marți, 21 noiembrie 2023, începând cu ora 14:00, vă aștept fizic la Centrul de Afaceri și Expoziții (sala de ședințe) sau online prin Google Meet la dezbaterea publică a proiectului pe care l-am inițiat pentru deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru toți băcăuanii.

Modificăm HCL 356/2021 (Regulamentul pentru închirierea și punerea la dispoziție a spațiilor excedentare disponibile din unitățile de învățământ preuniversitar de stat de pe raza municipiului Bacău) pentru a deschide toate terenurile amenajate în cartierele orașului, mai precis în curțile școlilor și liceelor, pentru băcăuanii care vor să facă sport.

Rezumatul proiectului îl găsiți aici, unde am dat detalii despre regulile de acces, obligațiile pentru conducerile unităților de învățământ care găzduiesc aceste terenuri, normele de ordine publică și sancținile stabilite.

Accesul este liber pentru toți băcăuanii interesați să contribuie sau să facă propuneri pe marginea proiectului pe care l-am propus și care urmează să intre pe ordinea de zi a Consiliului Local. Link de acces online: https://meet.google.com/ndu-cwwb-zbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *