Ion Cucerescu PSD-izează mișcarea basarăbeană din Bacău

Sambata, 14 Mai 2016 | Bacau, Politica | 3 comentarii

PSD Bacău nu se dezminte. Chiar dacă Dragoș Benea a făcut un pas în spate și nu mai candidează la Consiliul Județean, inspirat cel mai probabil de spasmele cu procurori DNA, organizația județeană a Partidului Social Democrat umblă cu aceleași practici hrebenciuciste ca până acum.

Intruziunea PSD-ului în învățământ nu mai e o noutate, e deja o marcă a social-democraților garantată de “simboluri” ca Ecaterina Andronescu. Bacăul are Ecaterina ei: Theodora Șotcan, inspector școlar general la ISJ Bacău, acea instituție care convoacă elevi la mitinguri electorale și le transmite celor din Consiliul Elevilor că le sunt subordonați. Dânsa e a doua pe listă PSD la Consiliul Județean.

Totuși, mă așteptam ca aceste practici să dispară cumva odată cu venirea unor noi generații la cârma partidului care ne conduce județul de mai bine de 26 ani, dar, ce să vezi, țeapă! La sfârșitul lunii aprilie, la evenimentul la care PSD și-a anunțat lista de consilieri județeni, Dragoș Benea a ținut să fie flancat de noua lor achiziție, Ion Cucerescu, care se află într-un conflict de interese cel puțin moral, dacă nu chiar legal.

gib bacau apolitica

Asta pentru că Ion conduce Grupul de Inițiativă Basarăbeană (GIB) Bacău, o structură apolitică dacă e să ne uităm în statutul acesteia. În practică, GIB Bacău este apropiată Partidului Social Democrat de ani de zile, lucru care mă face să întreb: sunt, oare, studenții și elevii din Republica Moldova care învață în Bacău iubitori de PSD? Mă îndoiesc.

Sper ca tinerii și mai ales basarăbenii din Bacău să observe practicile PSD-iste și să taxeze această confiscare a spațiului educațional prin interpuși ca Ion Cucerescu.

Dragos-Benea-Ion-Cucerescu-psd-bacau

foto: Ziarul de Gardă

3 comentarii la “Ion Cucerescu PSD-izează mișcarea basarăbeană din Bacău”

  1. Costel 14 Mai 2016 at 12:52 Permalink

    bine ca macar stim acum al cui e “ION”-ul pesedeilor de pe Facebook :))

  2. Bă, Cristi, bă... 14 Mai 2016 at 12:55 Permalink

    Basarăbeni în partidul lui Ion Iliescu? This is so fucked up… ăștia nu învață nimic din istoria recentă?

  3. mihai j. 18 Mai 2016 at 14:14 Permalink

    ideea cu ion e alta! promoveaza ideea infratirii cu moldova si pe acest ion pt a distrage atentia electoratului de la celelalte nume sonore care se afla pe lista de consilieri judeteni, precum acelasi floroiu, acelasi sova, acelasi smarandache etc etc…aceeasi…iar acest ion, saracu, nu leaga 2 cuvinte in limba romana, intelectul nu il ajuta, e cel putin mediocru si discursul lui este incoerent. cu siguranta nu reprezinta studentii din jud. bacau, sunt mult mai buni decat acest specimen.e o rusine ca un neica nimeni este promovat pe loc eligibil, insa aceeasi idee se vede si la consiliul local, uitati-va la pozitia 1, dar munca tinerilor cu pliantele trebuie rasplatita, desi ei nu vad ca ei muncesc si doar unul culege roadele.isi merita soarta si noi pe a noastra daca ii schimbam pe ei tot cu ei.


Lasa un comentariu