Istoria din spatele videoclipului pentru On A Good Day (Metropolis)

Joi, 30 Septembrie 2010 | muzica | 2 comentarii

Iulie 2009, A State of Trance 414. Armin van Buuren pune in show-ul sau un mashup suprinzator care avea sa puna stapanire pe scena trance in urmatoarele luni: Above & Beyond vs. Gareth Emery – On A Metropolis Day (Myon & Shane 54 Mashup). Edit-ul a intrat la sfarsitul anului 2009 in playlist-ul tuturor dj-ilor de prima liga, impactul fiind rasplatit cu lansarea mashup-ului abia in vara anului 2010, odata cu lansarea compilatiei Anjunabeats Volume 8.

Global Gathering Singalong: Above & Beyond & Gareth Emery pres. Oceanlab – On A Good Day (Metropolis)

Totusi, label-ul Anjunabeats a observat ca mashup-ul are potential, chiar daca a trecut mai bine de un an de la prima difuzare, si il lanseaza ca single in data de 31 octombrie 2010. Primind suportul BBC Radio 1, Above & Beyond & Gareth Emery pres. OceanLab – On A Good Day (Metropolis) beneficiaza de videoclip, unul impresionant in opinia mea.

Videoclipul oficial al piesei se axeaza pe povestea comunitatii de pe Georgia Street din Detroit si dorinta locuitorilor din acea zona de a restaura imobilele parasite si de a le transforma in ferme urbane si parcuri. Trio-ul Above & Beyond si staff-ul Anjunabeats le-a dat o mana de ajutor. Puteti vedea ce s-a intamplat acolo in making of-ul videoclipului.

Making of Above & Beyond & Gareth Emery pres. OceanLab’s ‘On A Good Day (Metropolis)’ Music Video

Pianul din primele minute este minunat si nu pot sa nu recunosc ca ma emotioneaza. In acest registru va fi si noul album al trio-ului Above and Beyond intitulat Group Therapy. Se zvoneste ca acesta ar urma sa fie lansat in luna februarie a anului 2011.

Above & Beyond & Gareth Emery pres. OceanLab “On A Good Day (Metropolis)” – Official Music Video

2 comentarii la “Istoria din spatele videoclipului pentru On A Good Day (Metropolis)”

  1. Houser 30 Septembrie 2010 at 20:26 Permalink

    Tare videoclipul.. cv mai aparte :)

  2. PATRICKdan 30 Septembrie 2010 at 21:26 Permalink

    asta nu face decat sa ma bucure, ca un DJ precum Gareth, e in ascesniune si colaboreaza cu A&B…
    ar fi cazul, dupa 2 ani pe locul 4 in DJ MAG, sa urce si Above and Beyond pe podium. au la ora asta, cel mai bun set de trance saptamanal, dupa mine.
    iar Gareth, dupa ascensiunea de anul trecut, sa mai avanseze putin de pe locul 10…


Lasa un comentariu