Jaggermeister Wild Cats Party in Club Zebra – 18 decembrie 2009

Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Bacau, muzica | Comenteaza

Conceptul Wild Cats este inovator pentru Romania si a fost creat special pentru brand-ul Jagermeister. O echipa tanara formata din patru fete increzatoare si optimiste propun o seara speciala cu show-uri de dans si flair bartending vineri, 18 decembrie 2009, in Club Zebra din Bacau.

Concurs: intra pe zebraclub.ro si poti castiga 1 din cele 3 premii constand invitatii de doua persoane si produse marca Jagermeister, oferite de Club Zebra si kristofer93.com.

Line-up:

  • Sebo (label: Sunrise)
  • Inner (label: Local Intruders)
  • Moto (label: Local Intruders)
  • Sehn (label: Local Intruders)

Pret intrare: 15 ron
Accesul in club se face incepand cu ora 22.00.
Informatii si rezervari la telefon 0724 324 325

Online:

Parteneri: Kiss FM, Zile si Nopti, The Stage, 12 Hours Dance Marathon, Peroni, kristofer93.com, BeatFactor.ro, Aqua Club si StreamON

Parteneri media: AnyPlace, Tilllate, afterParty, BeatPortal, mnml, Ibiza Voice, Iasi.com, muzicabuna.ro, ParfumuriOnline.com, Sunrise, Resident Advisor, Love2Dance, techno.ro, SoFresh, Nights.ro, 25h.ro, FotoClubbing.ro, Urban Works Forum, InOras.ro si Time4Music

Complet renovat si modernizat, Zebra Club din orasul Bacau si-a redeschis portile in aceasta iarna cu multe schimbari majore, ridicandu-si standardul de calitate al locatiei si al viitoarelor evenimente la un standard de top club din Romania, dar si multe surprize, concursuri, premii si invitati pe masura.

Lasa un comentariu