JES – Lovesong (Cosmic Gate Remix)

Cosmic Gate este un proiect muzical trance format din Dj Bossi si Nic Chagall. Duo-ul s-a format in 1999, atunci lansand primele doua single-uri „The Drums” si „Menthal Atmosphere”. Au la activ zeci de single-uri si remix-uri, unele figurand la vremea lor in topurile din intreaga lume. Cosmic Gate a lansat pana in momentul de fata 4 albume: „Rhythm & Drums” (2001), „No More Sleep” (2002), „Earth Mover” (2006) si Sign of the Times (2009).

Ultimul album semnat de Cosmic Gate se intituleaza „Sign Of The Times„, a fost lansat pe 23 martie 2009 la BlackHole Recordings si la S2 Records, contine 13 piese din care imi plac nu mai putin de 5. Acestea sunt Not Enough Time (feat. Emma Hewitt), London Rain, Only Time (feat. Tommy Clint), Body Of Conflict (feat. Denise Rivera) si Open Your Heart (feat. Tiff Lacey).

Dupa remixuri extraordinare pentru piese ca Home by Paul van Dyk si Inside Of You by Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage, Cosmic Gate a revenit in octombrie cu un nou single intitulat Under Your Spell (featuring Aruna), pe care vi l-am prezentat pe blog in septembrie, in extraordinara varianta semnata de Myon & Shane 54.

Ultima productie Cosmic Gate este un remix pentru Lovesong, noul single al cunoscutei interprete JES care se va lansa in data de 21 decembrie 2009 la Magik Muzik. Mie imi place mult si va invit sa il ascultati. Auditie placuta! PS: L-am auzit astazi in cadrul Global DJ Broadcast with Markus Schulz. PS2 (21:08): a fost pus tot azi, in A State of Trance.

One thought on “JES – Lovesong (Cosmic Gate Remix)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *