Jurnal de blogger-EL…

Marti, 12 Iunie 2007 | Pareri personale | 1 comentariu

Se pare ca aceasta filmare cu driftul a fost un punct de intorsatura neasteptata , care nu face decat sa imi urce blog-ul si implicit si “experienta”.
Se pare ca baietii cu VW-ul au fost facute vedete de mine, deoarece filmuletul a aparut ieri seara la Antena1 pe la ora 23:00, astazi dimineata la “Dimineata devreme” tot la Antena1 pe la ora 7-12 si in jurnalul de la ora 13:00 de la ProTv pentru care am fost contactat de cei de la ProTV astazi in cursul orei 11.

Luni, adica ieri am aparut si in Romania Libera suplimentul de Moldova, ce-i drept intr-un articol mai scurt decat cel din Ziarul de Bacau , dar este un inceput foarte bun pentru mine. Nu pot sa uit nici sprijinul acordat de Razvan Bibire, fara de care nu as fi putut ajunge atat de sus .

Iata ca un blog(un loc unde pot sa am o opinie civilizata si eleganta) care la inceput il luam drept o joaca sau un instrument de folos pentru timpul liber, acum il pretuiesc si caut alternative pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor. Aceasta va fi imbunatatita mai mult ca sigur dupa ce imi iau aparat foto (Fujifilm s6500fd) si dupa ce voi lua vacanta, asta se pare ca va fi maine, iar achizitia camerei digitale , in cursul acestei saptamani, daca il voi gasi pe undeva pe stoc.

1 comentariu la “Jurnal de blogger-EL…”

  1. Mihai C 12 Iunie 2007 at 21:36 Permalink

    http://www.efoto.ro/articol.php?a=70328132535
    sau
    http://www.asdigital.ro
    Daca ai incredere sa cumperi de pe net


Lasa un comentariu