La ce am mai lucrat in ultima perioada

Vineri, 12 August 2011 | Bacau, Pareri personale | 1 comentariu

Miercuri am fost la Inspectoratul Scolar Judetean Bacau pentru diseminarea programului de training “Dezvoltare personala, cetatenie activa si leadership” despre care v-am vorbit saptamanile trecute, respectiv pentru prezentarea Raportului de activitate al CJE Bacau, organizatie in care am intrat in noiembrie 2010 si de pe urma careia am avut de castigat enorm din punctul de vedere al dezvoltarii mele ca om.

N-am sa stau sa va relatez ce s-a intamplat acolo pentru ca am facut-o deja pe site-ul oficial al organizatiei, iar ceea ce este scris ramane bun de citit pentru toata lumea. De asemenea, multumim Ziarul de Bacau pentru cuvintele frumoase, dar mai ales pentru ca ne-au promovat si ne-au sustinut activitatile in permanenta de-a lungul acestor luni.

Ce vreau sa subliniez, si chiar nu incerc sa ma laud, este faptul ca organizatia care ii reprezinta pe elevii bacauani, Consiliul Judetean al Elevilor Bacau, a organizat si a desfasurat peste 20 de activitati in anul scolar 2010-2011. Si cine spune ca CJE Bacau este unul dintre cele mai performante consilii ale elevilor din tara sa stiti ca nu vorbeste aiurea!

Ca sa nu o lungesc, va invit sa aruncati un ochi peste raportul de activitate al organizatiei pentru anul scolar care tocmai s-a incheiat. Link.

1 comentariu la “La ce am mai lucrat in ultima perioada”

  1. Alina P. 12 August 2011 at 22:48 Permalink

    Bravos! Sa o tineti tot asa!


Lasa un comentariu