La plantat, cu Emil Boc

Sambata, 30 Aprilie 2011 | Bacau, foto, Pareri personale | 2 comentarii

Dupa ce a inaugurat Centrul Social “After School” din comuna Tamasi, Emil Boc, impreuna cu lunga coloana oficiala de dupa el au fost pe un deal la… o plantare de copaci. Puterea exemplului, bla-bla, zona afectata de inundatii, grija pentru localnici, bla bla din nou. Niste ipocrizii ieftine si un populism standard, asta am vazut azi la actiunea de plantare de paltini la care au participat Emil Boc si ministrii din cabinetul sau.

Stiu ca plantarea de puieti ar trebui sa fie un gest voluntar, dar mi-ar placea sa ma bucur de conditiile pe care le-a avut Emil Boc astazi: de cort (amenajat de primar si de care nu s-a atins nimeni) cu cafea, suc, apa si gustari, de ambulanta, de gropi deja sapate si de lopeti noi.

Vorba unui prieten. Daca as fi prim ministru as plati niste paparazzi sa ma fotografieze in timp ce ma fac ca plantez in curte la mine. Atunci da, sa zicem ca ce faci tu poate fi dat ca exemplu. Dar cand iti aranjezi o plantare pe un deal izolat, tinand departe localnicii din zona si avand la dispozitie absolut tot ce iti trebuie, nu este nimic altceva decat o tentativa de a incerca marea cu degetul sau de a pacali populatia cu glume ieftine.

Ah, p.s. pentru netrebnicii de la televiziunile centrale: zona afectata de inundatii ziceti? Unde? Intre dealurile alea? La 10 km distanta de Siret?

2 comentarii la “La plantat, cu Emil Boc”

  1. Catalin 2 Mai 2011 at 20:59 Permalink

    tipic, penibil …


Lasa un comentariu