Lecturi Urbane, la Bacau

Joi, 3 Iunie 2010 | Bacau, stiri | Comenteaza

Piațeta Casei de Cultură Bacău se va transforma într-o mare sală de lectură, sâmbătă, 5 iunie 2010, de la ora 14 la ora 15. Vino să citim împreună și poți să faci parte din povestea cu cărți și oameni care a cuprins toată țara!

Lecturi Urbane este un proiect de implicare socială ce are drept obiectiv principal încurajarea lecturii în spaţiile publice şi crearea unui nou model de a contribui la binele comunităţii.

Pentru Bacău este o premieră. Proiectul s-a bucurat de un real succes în orașe ca București, Tg. Mureș, Cluj, Brașov, Satu Mare, Chișinău, Sibiu etc. și continuă să se raspândească.

Campania este organizată de Inima Bacaului, iniţiată de voluntarii Civika şi face parte dintr-un demers de îmblânzire a spaţiilor publice prin crearea de poveşti. Inima Bacăului a amplasat deja cutii pentru donat cărți la Biblioteca Județeană “C. Sturdza”, în librăriile Alexandria și în instituții de învățământ. Alte detalii gasiți pe bacau.orasulciteste.ro.

Partenerii evenimentului sunt Biblioteca Judeteana “Costache Sturdza” Bacau, Grafit Invest, Inainte.eu, Inima Bacaului, JCI Bacau, kristofer93.com, Librariile Alexandria si Ziarul de Bacau

Lasa un comentariu