“Leuții” organizează o petrecere în stil american în The Stage

Miercuri, 27 Martie 2013 | Clubbing | 1 comentariu

The Stage, poate cea mai constantă și frecventată locație de distracție către tinerii băcăuani cu gusturi muzicale, îi primește sâmbătă, 6 aprilie 2013 pe leuții “Young&Smart” ai Clubului Leo Alpha Bacău.

Aceștia pun la cale o petrecere în stil american. “American Party” nu este doar un nume, așa cum văd că se practică la majoritatea evenimentelor, ci o temă justificată.

Publicitate. 6 aprilie: un F-18 se izbește de un bloc pe o plaja din Virginia (2012); este lansată racheta Progress M-34 Launch (1997); Rockwell B-1 Lancer doboară 11 recorduri mondiale de viteză (1994).

De ce zic că “American Party” e un nume de petrecere pe bune? Pentru că în “The Stage” vă vor sări în ochi celebrele Red Cups și veți lua parte la incitantele jocuri Beer Pong și 7 minutes in heaven. În plus, s-ar putea să fiți nominalizați de către prietenii voștri la titlurile de “Regele și Regina Balului”. Dacă voi fi acasă pe 6 aprilie, nu voi rata evenimentul celor de la Leo Alpha “Young&Smart” Club Bacău.

Biletele se pot gasi la următorii tovarăși leuți: Adronic Teodora (10C) și Farțade Bruno (9F) din C.N. “Gheorghe Vrănceanu”, Maria Andrieș (10C) și Neicuțescu Diana din C.N. “Ferdinand I”, respectiv la Teodora Iacob din C.N. de Artă “George Apostu”. Una bucată valorează 10 lei. Rezervări la 0740 130 307.

American party the stage leo alpha bacau

1 comentariu la ““Leuții” organizează o petrecere în stil american în The Stage”

  1. Ina 27 Martie 2013 at 17:28 Permalink

    Ai inceput sa scrii banalele comunicate de presa intr-un fel funny si interesant, lucru pt care te felicit! :)


Lasa un comentariu