Limitatoarele de viteza din Bacau au fost distruse – foto

Joi, 8 Ianuarie 2009 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

Grilajele de cauciuc montate in urma cu doi ani la mai multe treceri de pietoni de pe raza municipiului Bacau au rolul de a limita viteza conducatorilor auto si implicit de a proteja pietonii.

De-a lungul acestor doi ani am facut multe articole referitoare la aceste grilaje, in special articole in care v-am aratat cum limitoatoarele erau smulse de la trecerile de pietoni cu sau fara intentie. Acest lucru s-a intamplat si in luna ianuarie a anului 2008 atunci cand majoritatea grilajelor au fost smulse neintentionat de utilajele de deszapezire.

Cum probabil multi dintre voi banuiesc, acelasi lucru s-a intamplat si in acest an. A nins suficient astfel incat utilajele de deszapezire au fost nevoite sa curete strazile orasului Bacau. Odata cu aceasta deszapezire au disparut majoritatea limitoatoarelor de viteza. Multe dintre ele sunt la cateva sute de metri fata de locul in care erau montate. Autoritatile sunt hotarate sa repare aceste grilaje in cel mai scurt timp.

Grilajele de la Prefectura sunt acum imprastiate pe carosabil in zona intersectiei strazilor 9 Mai si Marasesti. Jos puteti vedea cateva fotografii de la fata locului!

3 comentarii la “Limitatoarele de viteza din Bacau au fost distruse – foto”

  1. Anonymous 8 Ianuarie 2009 at 19:00 Permalink

    La subex nu mai sunt deloc. Cred ca au fost rase cu lama de la masinile de dezapezire.

  2. Vlad 8 Ianuarie 2009 at 22:09 Permalink

    tipic romanesc.

  3. Tzopescu 9 Ianuarie 2009 at 10:30 Permalink

    mai grav e ca in urma lor raman suruburile cu care au fost prinse de carosabil, care iti pot intra in roata si te pricopsesc cu o bucurie in mijlocul strazii…


Lasa un comentariu