Lineup Liberty Parade 2011

Vineri, 13 Mai 2011 | muzica | 7 comentarii

Luna trecuta v-am anuntat ca cea de-a 11-a editie a Liberty Parade, unul dintre cele mai mari evenimente dance din Romania, va avea loc pe 30 iulie, pe aceeasi plaja dintre Venus si Saturn, in apropiere de Mangalia.

Daca in 2009 l-am vazut la Liberty Parade pe Ferry Corsten, iar in 2010 am avut ocazia sa dansam pe muzica trio-ului Above & Beyond, se pare ca anul acesta se schimba registrul, in sensul ca nu vom mai avea muzica trance. Asta se zvoneste, iar sursele mele sunt aproape sigure.

Vom afla invitatii speciali de la Libery Parade 2011 luni, 16 mai. Totusi, pentru moment se pare ca Sharam este unul dintre headlineri. Asteptam ziua de luni sa vedem daca se confirma informatia si, evident, sa aflam ceilalti artisti.

7 comentarii la “Lineup Liberty Parade 2011”

 1. Cosmin 13 Mai 2011 at 22:04 Permalink

  Deadmau5 si Armin cica nu erau disponibili atunci, am intrat pe profilurile de FB ale lui Paul Van Dyk si Tiesto si ambii au evenimente pe 30 iulie.
  A&B au fost,Ferry la fel, ATB parca tot are ceva atunci, Guetta ar fi urat tare pentru ca e prea comercial, in concluzie, CINE AR PUTEA FI INVITATUL SPECIAL? 😐

 2. clod 14 Mai 2011 at 10:34 Permalink

  “the amazing DUO” te rog frumos

 3. Andrew 20 Mai 2011 at 07:40 Permalink

  Sincer, anu asta o sa fie frectie liberty din cauza line-upului de cacat. Adica serios..Sharam? sincer frate…daca venea Deadmau5 era cu totu si cu totu altceva. Ce sa facem..nu in fiecare an avem DJi din top 10. Oricum thumbs up si asteptam mai multe noutati despre ceilalti Headlineri (daca o sa fie)

 4. Luciann 25 Mai 2011 at 09:43 Permalink

  Dragi romani se pare ca anu acesta cu toate ca sunt 11 ani de LP voi sta acasa :)) pai la ce bun sa vi uithout trance ??? Si cum zic si alti baieti mai sus Deadmau5 nu vine se pare :( Markus Schulz la fel. Nu mai are rost sa zic de Tiesto ,Armin , van Dyk. Totusi din cati dJ de muzica trance si nu doar exista chiar asa au ajuns sa invite pe Sharam (cine o mai fi si mandrul??)totusi se putea incerca un Moby, Carl Cox, Oaul Oakenfold ,Dash Berlin (care tocmai a fost pe 21 mai la arene, unde a facut ravagii o seara pe care daca ai fost acolo nu ai cum sa o uiti!). Daca aveti de cand sa v-a razganditi , tineti cont de: Arctic Moon, Cosmic Gate,John O’Callaghan, Rex mundi, etc altfel v-a fi ca o ploaie fara apa.

 5. alex 5 Iunie 2011 at 22:57 Permalink

  De acord cu Luciann doar ce as mai adauga pe lista de sugestii ar fii Arty si Mat zo sau jerome isma-ae:D

 6. Chris 13 Iunie 2011 at 13:49 Permalink

  din ce in ce mai slaba organizarea..invitatii..tot:(..parca nu te mai atrage asha tare fara sa auzi dinainte ca va fi macar unu..sau doi din numele enumerate mai sus de lucian..si imnul slabutz..aiurea


Lasa un comentariu