Live chat cu Dragos Benea

Miercuri, 13 Octombrie 2010 | Bacau, internet, Interviuri | 19 comentarii

Miercuri, 13 octombrie 2010, incepand cu ora 19:00, am avut pe blog live chat si video cu Dragos Benea. Puteti gasi transcriptul intregului livechat aici, intr-un articol separat.

Initial stabilisem ca toata treaba sa dureze o ora, dar au fost multe intrebari si multi participanti, iar asta l-a determinat pe Dragos sa ramana pana la ora 21:00. Pe parcursul acestor doua ore cititorii au putut sa ii adreseze intrebari presedintelui CJ, fie ca a fost vorba de viata personala, fie de politica. Acesta le-a raspuns tuturor.

Daca nu ma insel, a fost primul chat live din Bacau. Sa va dau niste statistici: modulul de chat a fost accesat pe perioada discutiei de circa 200 de internauti. In tot acest timp am primit 125 de intrebari si comentarii. Am avut in timpul chat-ului si un livestream video, acesta fiind accesat de peste 300 de persoane. Dupa parerea mea, este un inceput bun.

Jos aveti modulul de chat cu toate discutiile dintre cititori si Dragos Benea. Zilele viitoare voi face un rezumat al acestora, urmand ca apoi sa le organizez dupa sistemul intrebare-raspuns.

Intr-o dupa amiaza, la un meci de fotbal la care participa si Dragos Benea, Presedintele Consiliului Judetean Bacau, mi-a venit ideea de a-l invita la o intalnire live-chat cu internautii. Inainte de a-l aborda si a-i propune aceasta idee i-am studiat profilul. La 35 de ani pe care ii are, este cel mai tanar presedinte de consiliu judetean din tara, avand hobby-uri precum fotbalul, ciclismul (mountain-bike), calatoriile, muzica latina. Spre exemplu, unul din prietenii sai este Julio Iglesias.

Dupa o discutie amicala am convenit ca miercuri, 13 octombrie 2010, incepand cu ora 19:00, Dragos Benea sa participe la un live chat in care sa raspunda intrebarilor voastre.

Ne vom deplasa la Consiliul Judetean, de acolo urmand ca Dragos Benea sa vorbeasca cu toti cei care vor fi online atunci pe blog. Voi pune aici o fereastra pentru live chat care va avea si o imagine live din birou, urmand ca voi sa va logati pe acel canal si sa luati parte la discutii. De asemenea, daca aveti intrebari pentru Dragos Benea le puteti lasa intr-un comentariu pe blog, urmand ca el sa va raspunda miercuri, 13 octombrie.

Eu imi doresc ca aceasta intalnire a lui cu internautii sa fie cat mai destinsa. Prin urmare, am convenit cu Dragos Benea sa vorbim cat mai putin despre politica, deci vom discuta despre aventurile si lucrurile traite nu de politicianul Dragos Benea, ci de omul Dragos Benea.

Cea mai recenta aventura a lui Dragos Benea s-a consumat pe 12 septembrie cand, alaturi de cativa prieteni, a participat la a doua editie a Maratonului de mountain bike de la Baile Tusnad.

19 comentarii la “Live chat cu Dragos Benea”

 1. Anonymous 22 Septembrie 2010 at 17:45 Permalink

  E o idee interesanta. La ce echipa joaca Benea? Poza e de pe stadionul din Bacau?

 2. laur1985 22 Septembrie 2010 at 18:22 Permalink

  Benea este presedintele Consiliului Judetean Bacau

 3. Anonymous 22 Septembrie 2010 at 18:52 Permalink

  in echipa castigatoare:))

 4. Anonymous 22 Septembrie 2010 at 20:17 Permalink

  Cind o sa avem si noi strazi pentru biciclete?
  Ce parere are Benea despre Iglesias? L-a cunoscut personal? Si pe Enrique?

 5. Anonymous 22 Septembrie 2010 at 21:28 Permalink

  o dai rau pe politica si nu e ok ! cine cui a dat bani ? :))
  toti is o apa si un pamant !

 6. Anonymous 23 Septembrie 2010 at 07:29 Permalink

  Uite o idee buna, de a discuta cu omul Dragos Benea.

 7. Anonymous 23 Septembrie 2010 at 08:14 Permalink

  Pai daca nu vorbiti de politica e bine. Ar fi interesant sa aflam si noi daca politicienii fac si altceva decit politica. Avind in vedere ca are 35 de ani si nu e un mosulica ar fi bine sa ne spuna cum spijina tinerii, la ce cluburi merge, daca este implicat in proiecte de voluntariat…

 8. Anonymous 23 Septembrie 2010 at 09:46 Permalink

  foarte buna ideea, cu un personaj interesant, tanar si plin de initiativa care a realizat multe in judetul Bacau.

 9. Anonymous 23 Septembrie 2010 at 12:20 Permalink

  Fox,

  E fotografie facuta la Cupa Presei La fotbal, din cate observ. (sper sa nu ma insel)

  :)

 10. Anonymous 23 Septembrie 2010 at 14:06 Permalink

  super ideea, poate aflam si noi mai multe, dincolo de aparente….

 11. Anonymous 24 Septembrie 2010 at 14:02 Permalink

  Interesant…E bine ca isi face timp pentru astfel de discutii. Mi-ar placea sa stiu cum rezista..multe comune, multe batai de cap, bani putini, familie, probleme personale, cariera..ziua are totusi doar 24 de ore.. Si pana la urma…ce inseamna pentru el sa fie implinit?

 12. Anonymous 13 Octombrie 2010 at 07:25 Permalink

  si o sa raspunda numai la intrebarile care-i convin nu?

 13. kristofer93 13 Octombrie 2010 at 13:16 Permalink

  Nu. Va raspunde la toate intrebarile care i se pun in timpul in care va fi online.

 14. Anonymous 13 Octombrie 2010 at 15:29 Permalink

  Poate poti sa pui o intrebare in locul meu kristofer, ca eu nu o sa fiu online la ora 7.

  Intrebarea:

  Daca se poate face ceva cu toate revistele XXX care le gasesti la colt de strada, la mall, la supermarket, in statiile de autobuz, afise de tot felul pe toate gardurile, ca ajungi sa iti fie frica sa mergi cu copilul tau pe strada, ca el din fire este curios si cand vede imagini 'stricacioase' orice copil se uita cu interes si ramane asa, blocat, uluit, astfel isi distruge sanatatea sufleteasca si inocenta fara stiinta. Consecintele se stiu, toate relele vin din desfrauri, si samanta odata sidita in cuget si respectiv in suflet continua sa rodeasca toata viata.

  Fac apel la toti parintii care iti citesc blogul sa sustina aceasta idee, care nu e ceva nou, dar am ajuns sa nu ne mai pese si le socotim ca lucruri normale ale acestei societati.

  [b]Din punct de vedere legislativ se pot interzice revistele, ziarele, afisele spre a mai fi comercializate in orasul nostru?[/b]

  Intreb Domnule Dragos Benea pentru ca nadajduiesc ca dumneavoastra sunteti un om credincios si ca vreti si aveti aspiratia de a face orasul Bacau un oras curat, din toate punctele de vedere.

  Multumesc.

  Alex

 15. Anonymous 13 Octombrie 2010 at 16:56 Permalink

  super idee…abia astept ora 7.

 16. Adryan 13 Octombrie 2010 at 21:23 Permalink

  Felicitari Kris! N-a iesit deloc rau!
  Poate il aduci si pe Stava.. chiar ar fi interesant.

 17. Anonymous 13 Octombrie 2010 at 21:38 Permalink

  A fost o chestie interesanta. Mi au placut si intrebarile dar si raspunsurile. Credeam ca Benea este un arogant insa se pare ca nu e chiar asa. A parut un tip dezinvolt si cit de cit sincer. Ar fi interesant sa i avem si pe alti oameni politici sa vada ca ne preocupa viata noastra si sa raspunda si ei la intrebari…

 18. Ada 13 Octombrie 2010 at 21:49 Permalink

  Cica nu despre politichie, insa a vorbit destul despre. N-avea ce face, trebuia sa raspunda.

  Tare faza cu Scripat! :))

 19. Andrei 14 Octombrie 2010 at 21:22 Permalink

  @Anonimul cu revistele
  Esti absurd, nu credincios…


Lasa un comentariu