Locatii cu specific latino in Bacau

Marti, 9 Martie 2010 | Bacau, Pareri personale, Sondaje | 4 comentarii

Banuiesc ca multora dintre voi va plac petrecerile in puteti asculta muzica latino si in care puteti vedea dansuri cu acelasi specific si de ce nu, sa dansati pe ritmurile acestui gen. Cel putin eu sunt fascinat de piesele dance care au sunete de conga, acel instrument african caracteristic genului latino. Acestea ma fac sa ma ridic de pe scaun si sa dansez.

In ciuda faptului ca avem zeci de cluburi si pub-uri, din cate stiu in Bacau nu exista nici un local care sa promoveze specificul latino. Si cunosc multe persoane care si-ar dori sa danseze pe ritmuri latino. Dupa parerea mea, o locatie cu specific de acest gen trebuie sa respecte regula de aur pe care se bazeaza muzica latino, si anume ca aceasta trebuie dansata, deci e nevoie si de dansatori care sa stie ce presupune un dans latino.

Voua va plac petrecerile latino? Ati dori ca acest gen sa fie promovat si in orasul Bacau?

4 comentarii la “Locatii cu specific latino in Bacau”

 1. Tase 9 Martie 2010 at 18:11 Permalink

  Un mic amendament: conga e un instrument cubanez, evoluat, probabil,din tobele Makuta. M-am informat un pic pe wikipedia. 🙂
  Bafta!

 2. Alex 9 Martie 2010 at 19:57 Permalink

  latino ar fi chiar o idee foarte faina, mai ales ca n-ar mai exista aceeasi lume care sa mearga la asemenea petreceri, nestiind sa dansezi, la latino te faci de ras urat de tot. la house/trance/dance etc etc poti sa improvizezi, nu-i bai, nu se prinde nimeni. nu cred ca ar mai veni toata cocalarimea si pitzipongimea sa se dea in spectacol, sau cine stie…. om trai si-om vedea. (vorbesc din experienta unor fieste la care am participat la mama lor in spania, prin urmare stiu cu ce se mananca asa ceva)

 3. Anonymous 11 Martie 2010 at 20:38 Permalink

  ce apare asa ceva in Bacau , cand?? dane un raspuns pe blogul tau , mia unu miar place , sa mai avem parte si de alteceva decat house , poate sa mergem sa bem o tequila si sa mincam un burito foarte picant !

 4. EL Marius 7 Noiembrie 2010 at 15:55 Permalink

  Un restaurant Maxican nu ar fi o idee rea. Dar o idee si mai buna ar fi o scoala de dansuri latine ( salsa, merengue…)iar seara in weekend sa fie folosita ca loc de petrecere. Cate nu s-ar mai putea face in oras…numai idei si vointa sa fie!


Lasa un comentariu