Locul 2: Andy Moor feat. Sue McLaren – Trespass

Duminica, 30 Decembrie 2012 | muzica | Comenteaza

Doar câteva ore ne mai despart de intrarea în noul an! Și mai puține ore sunt până la aflarea piesei numărul 1 pe 2012 și la publicarea întregului clasament. Până atunci, trebuie să ascultați piesa de pe locul secund. E un must-hear: “Trespass” de la Andy Moor și Sue McLaren.

Andy Moor a revenit după o pauză de vreo doi ani cu un super album de artist. Am scris despre mult așteptatul “Zero Point One” în vară, sezon care a coincis cu descoperirea Trespass, cea mai tare melodie de pe album. Toată vara am purtat-o după mine, ascultând-o la infinit.

Ce versuri! Energia și frumusețea instrumentalului se împletesc perfect cu vocea lui Sue McLaren, deja foarte cunoscută în zona trance pentru colaborările cu artiștii Armada Music. Andy Moor este o legendă, un nume care m-a făcut în anii 2007-2008 să mă îndrăgostesc iremediabil de muzica trance.

Cine să fie locul I? Este o întrebare al cărui răspuns îl veți afla după-amiază, când pe blog va ateriza Top 20 pe anul 2012, mixat, aranjat cu preview-uri și cu tot ce vă trebuie pentru o audiție care să vă pregătească pentru petrecerea dintre ani.

Hot Balloon e pe 5Black Is Back pe 4, River Of Hearts de la românul Mr. Pit – pe poziția a III-a, iar mâine veți afla piesa anului pentru mine. Ghici, ciupercă, ce-i!

Andy Moor

Lasa un comentariu