Locul 2: Orjan Nilsen – Between The Rays

Sambata, 31 Decembrie 2011 | muzica | Comenteaza

Pentru mine, locul secund în topul celor mai tari piese din 2011 este ocupat de Orjan Nilsen, producătorul favorit al lui Armin van Buuren în acest an. Between The Rays are o poveste interesantă pentru mine, căci m-a ajutat la Iaşi să trec peste una dintre cele mai nasoale zile din ultimii ani, când m-am simţit foarte rău şi am dormit vreo 5-6 ore într-o zi de sămbătă foarte aglomerată.

Toată vara am fredonat Between The Rays. De asemenea, am inclus-o în multe dintre ediţiile show-ului Unity in Diversity pe care îl găzduiesc în fiecare sămbătă la Radio DEEA. Piesa despre care vorbim a fost highlight-ul de pe compilaţia A State of Trance 2011 şi piesa favorită a lui Armin din 2011.

Care să fie cele mai tari cinci piese din 2011 pentru mine? Pe scurt, veţi afla pe parcursul acestor zile. Marţi voi posta locul 5, miercuri locul 4, joi voi veni cu numărul trei, vineri cu locul secund, iar sămbătă, cu preferata mea pe 2011 şi implicit cu Top 20 2011 mixat.

Diseară voi posta locul I şi, implicit, Top 20 pentru anul 2011, într-un mix de 2 ore care vă va aminti de tot ce a însemnat acest an în muzica trance.

Lasa un comentariu