Locul 3: Mr. Pit – River Of Hearts

Sambata, 29 Decembrie 2012 | muzica | Comenteaza

Podiumul celor mai tari piese din 2012 începe cu “River Of Hearts“, producție care vine de la unul dintre puținii români ce activează la nivel înalt în muzica electronică internațională: Mr. Pit.

Adrian Ivan, pe numele său real, poate spune că a avut un 2012 fulminant. A semnat cu Schulz Music Group, a mixat de numeroase ori pe continentul american și ne-a încântat cu release-uri memorabile.

Amintind It Is What It Is (despre care am scris aici), Mosni, colaborarea cu Markus Schulz “Push The Button”, remixul pentru Susana – Home și, desigur, River Of Hearts, vă spun cu mâna pe inimă că Mr. Pit e de urmărit în 2013! Remember? În urmă cu doi ani, Mr. Pit a mixat în Club Zebra din Bacău, iar eu am făcut warm-up.

River Of Hearts m-a dat pe spate de la prima audiție, care s-a săvârșit tocmai la începutul anului, când am ascultat preview-ul compilației Los Angeles ’12. Melodia este fantastică. E dreamy și nobilă și, repet, m-a fascinat complet.

Voi publica topul complet pe 31 decembrie. Până atunci vă voi dezvălui primele cinci piese din top. Câte una pe zi, începând cu locul 5 și terminând, așa cum am spus mai înainte, cu piesa anului pe 31 decembrie. Hot Balloon e pe 5, Black Is Back pe 4, iar mâine vă voi dezvălui piesa ce se clasează pe poziția secundă în topul preferințelor mele muzicale pe 2012.

Mr_ Pit

 

Lasa un comentariu